Dobrý deň pouzivate tenti teplomer? Meria dobre?
Ja som ho puzivala v praci...merali sme nim TT pacientom....moja osobna skusenost....stoji za figu...ked som ja lezala po operacii sestricky mi nim merali teplotu a ze 37,2 na moju vlastnu ziadost som si pytala ten klasicky dig. pod pazuchu a ten mi ukazal 38,2 ....a na taku teplotu som sa aj citila...😐
@1321987 My mame tento-ak chces digitalny:
https://m.mojalekaren.sk/bezdotykovy-sekundovy-...
Pouzivali ho aj na JISke, v porodnici...Meria presne. Mam to odskusane s ortutovym.😉
je na dve veci. Radsej si kup digitalny Microlife za 4e.
je na ..... Zakaždým ked ho priložím, ukazuje inak😒
Mala som niekolko digitalnych, a vzdy ukazovali podchladenie, aj ked mal clovek teplotu.Stary ortutovy si chranim ako oko v hlave, to je jediny, ktory meria spravne
Ja mam microlife ale iny typ a uplne o ..... Meria kludne 2 st.C hore-dole, aj ked meriam po sebe uplne ine hodnoty. 😈Som z toho nestastna lebo by sa mi zislo nieco aspon ako-tak orientacne. Aj teraz ma mala 40-ky a v noci ju vyzliect a merat v ritke je nerealizovatelne, potom by sme boli aj 2 hod. hore 🤒 Tak skusam rukou a verim ze mam lepsi odhad ako ten teplomer blaznivy...
Len nedavno mi maly rozbil posledny ortutovy, jaj, nestastna som bola. Tieto digitalne, no neviem.
My ho mame ale nepouzivame lebo meria uplne zle...pouzivame iny a teraz meriame uz pod pazuskou.
Ja mam pdoobny od Hartmannu..meria na cele aj v usku..a teda neviem,ci som vadna ja alebo ten pristroj..ale maly s nim ma vzdy 40..ked odmeriam seba,je to ok..neviem,ci nejaky uhol nafigu..proste malemu neviem odmerat hodnovernu hodnotu..takze neriame klasika pod pazuskou..ked bol malicky v zadocku..