Ahojte. Chcela by som sa informovať, zo skúseností najlepšie 🙂 či mate skusenosť s postieľkou v prvych mesiacoch babatka mensia ako je standardna 120x60 (nakoľko sa nam nezmesti vedla nasej postele), napr takato: https://www.mimulo.sk/detska-postielka-milly-ma...
ci je aj takato postieľka kvalitna, matrac a pod. veľka postielka by bola samozrejme v izbicke, kde by dieta spalo pocas dna. ide mi len o to, aby bolo babo so mnou v noci ..
Uvidíš až porodis. Ja som spala s malým 2m...a potom postupne viac a viac postieľka. Teraz ideme skúsiť takú k posteli, lebo bude druhé a malý je ešte spokojný vo svojej postieľke a vacsia sa nezmestí. Máme ju už kupenu, nemá ani meter ale píše, že je to do pol roka a do 9kg.. tak som zvedavá...
https://www.baby-merci.sk/postielky-2/rastuca-p...
Skus niečo takéto. ☺️ Podľa mňa je to skvelé ☺️
moja rada 🙂 rob to presne tak ako to citis, nikoho nepocuvaj (vsade je plno mudrlantov ale kazdy nech si mudruje k svojmu decku a rozhodnutiam) ale predsa mala rada 🙂 kupte radsej klasicku postielku (kludne aj pouzitu) a odsrobuj si bocnicu na tej strane kde budes mat mimko k sebe a ak mas pokoj do cca 2 rokov a este aj usetris 🙂 bocnicu das ked budes chciet a postielku kam budes chciet a kedy uznas za vhodne 🙂 u nas to slo pekne postupne > bocnica dole , potom hore, potom postielka dalej a potom postielka fuc 🙂
@kigusha vcera som bola na skoleni o prvej pomoci pre deti 🙂 a ako zachranar tak aj sestricka z novorodeneckeho povedali ze pokial matka nieje zdrogovana alebo opita NEEXISTUJE aby dieťa prilahla 🙂
Tiež som chcela malu davat do postielky ale od narodenia spi snami v posteli a poviem ti ako vecer zaspim tak sa zobudim 🙂 ani o milimeter posunuta 🙂
Ale samozrejme je na tebe ako si to spravis j len hovorim ze nemusis sa bat ze prilahnes 🙂
Mala som chicco next2me, za mna lepsia ako klasicka postielka, lebo sa dieta neobucha o drevo :D nam vydrzala do pol roka, ale dcerka bola extra drobna, takze tipujem tak max do 4m, ale kedze je nizsia, nemoze v nej dieta byt ked uz sedi, aby sa daco nestalo. Je to sikovna vec, ale asi nevyuzijete dlho. Ja som ju cez den aj presuvala do obyvacky
My máme postieľku 120x60 a je pripojená k posteli 🙂
@smejko25 nejde len o prilahnutie... ja som sa v noci pri malom zabudila, ze musim ist na toaletu a zistila som, ze odmigroval pod moj paplon ale hlavu mal komplet pod nim a telicko od pasa dole trcalo von.
@veronika1234512345 hej je super🙂 ale zbytocne draha tym ze to chceme iba na par prvych mes. Inak bude mat velku svoju co svojej izbe ...
@sonicka19983 noo velmi rada ale standard rozmer tam nenarvem :(
@tulipanicek jj ja viem ze sa to da,ale nam tam nevojde no 🙂
@jankalukasova presne aj pre to aj preto,ze by som sa prosto nevyspala
@kigusha Aj keby sa vám vošla tak nie všetky postieľky takúto možnosť majú 😉
Tak ju kúp od ruky a budeš to mať lacnejšie a neskôr predas
ved v noci nech spí s vami v posteli..a nepotrebuješ riešiť žiadnu postielku..🙂