ake mate skusenosti z plienkami z lidla? nevyhadzalo sa vam dieta z nich.....? vyzeraju skoro ako pampers...
@cervikpepik jaaaj a synator je baculaty ...ci taky normalny....zvazujem ze kupim 1 a vyskusam
a maju aj pre novorodeniatko do porodnice? asi nie ci
@marrya vyhádzať sa nevyhádzalo len su mi nesympatické - ta vnutorna vrtva sa hrudkuje, vytvara take zhluky to ,,oné,, čo je vo v nutri ako savá časť. Inak ak by som potrebovala lacnejšie plienky tak by som ich davala lebo inak boli v pohode.
Ja som raz kúpila 2 a náš mal z nich zaparenú riťku, takže u nás nie :(
@sardinka335 a s ktorými si ty bola tak najviac spokojna?? alebo striedat tie cez den a na noc pampersky.... ???
@marrya ako moj subjektivny nazor je, že vo vysledku neboli zle. Mala ich dobre znašala, nebola vyhadzana, zaparena, začervenana proste nič take. Na doma uplne v pohode. Von davam Pampersy tie v zelenom obale, ale mali sme aj tie premium care - take v bielom obale s takou zltou čiarkou čo ,,zmodrela,, ak bola pocikana - to sa mi pačilo, ale tak to je vo vysledku nepotrebna vec.
Ja by som na von a na noc davala pampersy a doma stačí aj lidl, tesco ak to dieta normalne znaša, ze nie je z toho vyhadzane. Ked boli deti ,,velke,, okolo 2 rokov tak sme kupovali tie tesco, vtedy boli v takom fialovom obale dnes su tuším v zelenom - ziadne pampersy - nech sa odučaju. 😀 😀
Ale samozrejme zavisi na dieťati či to toleruje - jasne ze keby sa mi z ,,teskáckych,, vyhadzali alebo niečo tak ich nebudem davať.
Ja pouzivam plienky z lidla a som max. Spokojna je na nich taky chlapcek s mackom 4maxi 7-18kg 50kusov, , ale raz som kupila v lidli mensie balenie take do fialova obal boli take obrazkove ale ked som ich otvorila mali taku divny puch tak som ich zahodila. Takza treba odskusat lebo je to rozdiel. 🙂
Za mna nie, na kompletku sa mi vyhadzal a kazdu jednu precikal 😔
My pouzivame tiez len plienky z lidlu. Ale pozor...iba tie mensie balenia....velke balenia tusim okolo 80 kusov su uplne inej kvality. Som s nimi uplne spokojna....absolutne ziadny rozdiel okrem ceny v nich nenachadzam 🙂
aj moja kamaratka ich pouziva a je velmi spokojna, ja som pouzivala babylove
Malý mal červenú ritku a ten materiál je hrozný. Po vyskúšaní pampers premium care už iné ani nepoužívam. To je ako bavlna
My používame tiež lidl plirnky 4-ky 7 - 18 kg. A som veľmi spokojná. Nepreciká ich, čo pampersky vždy v noci precikal a musela som ho prezliecť. A ešte z tecsa cena 8.99 € su super 😉
Mne sa tiež lidlacke nepáčili a mala som pocit ze malá mala vlhku riťku keď sa pocikala.ked som to porovnala s pampwrskami premium care tak je to neporovnatelné,aspoň moja skúsennost a ani kamoška nebola s lidlackymi spokojná
@marrya ahoj moja mala ich mala skoro od narodenia cize ked jej zacali byt dobre jednotky. Boli sme s nimi maximalne spokojny ale s tymi klasickymi nie s tymi extra tenkymi.je to rozdiel. U nas v rodine boli vsetci alergicky na pampersky lebo ich napustaju gebuzinami.co ja osobne by som svojmu dietatu na zadok ani nedala !!! Cista chemia. A od 4 mesiaca mi mala prespala komplet noc takze sa v noci neprebalovala a krasne vydrzali celu noc bez precikania. Co napriklad tie z dm babylove mi vzdy precikala. A si myslim ze aj cena je super a ked su v akcii co byva dost casto tak este lepsia cena.kazdemu ich doporujem .ale zas kazde babo je ine kazda pokozka je ina.
@marrya maju tusim 4-9kg prve....vidis,co matka to iny nazor,takze ostava len vyskusat ako Tvoje dieta bude reagovat...za podobnu cenu su aj uz spominane Tesco a DM plienky
Kazdemu dietatu robi dobre a zle nieco ine. Ja som napriklad s nimi 100% spokojna ale treba vyskusat
Aj my sme max spokojni. Nasa bola cela cervena zo zelenych pampers. Noved sa ani necudujem ked sm si precitala vyrobcu made in poland. A za to chcu take peniaze. Lidl to istil. Babylove nemaju pruzne tie pasiky oni maju len gumicku v zadu a prisli mi tvrdsie ako lidl.
@marrya my len dobre..akurt len tie nove tenke mala precikala..ale to sme uz boli pomaly v stadiu odplienkovania.
Pamprs okrem bielych su o nicom-zelene su prilis parfumovane a oranzove obe deti precikali.. Lidlacke su ine. Ak dostat este tie povodne,tie sa nam velmi osvedcilo..pomer kvalita/cena - super.
Otrasne boli, oproti pamperskam tvrde, neohybne...
Boli fajn,ale syn mi ich pomerne rychlo precural,neviem kade,ale bol mokry a plienka skoro sucha. Presli sme na latkove plienky,som spokojna. V noci zelena pampers, su najlepsie.
U nas mame s Babylove z DM uplne najlepsie skusenosti. Kupujeme velke balenia v krabici a nebol s nimi absolutne ziadny problem. Pampersky nam nesadli, z Lidla boli raz dva precurane, ine sme ani neskusali.
Tiez ich kupujeme a nemame s nimi najmensi problem..
su na urovni dm-kovych. Na noc pampers premium care-su najdrahsie,ale stoji za to.
Mne sa tie velke balenia celkom osvedcili. Som s nimi spokojna. Male balenia (ultra tenke) su horsie. Maly v nich viac krat ostal mokry a tiez mal aj zapareniny. Viac ich uz nekupujem.
ja uspesne pouzivam komplet uz len tie pri druhom dietati a aj pri dalsom mam v plane kupovat Lidl.
pisala som uz v inej teme, ze moje decka Pampersky precikali a prekakali, najma este v prvych tyzdnoch ako novorodenci, tie Lidlacke su mozno na pohlad a dotyk take akoby tvrdsie, ale nemaju z nich zapareniny ani nic a lepsie drzia, aj v noci.
mne osobne Pampersky smrdia, neviem akymi parfumami to napustaju, ale ja ich nemusim ani suche citit, nieto este nalozene 😀
podla mna plienka ako plienka, vylozene zavadne byt nesmu, na to su certifikacty a kontroly, zbytok je cisty a brutalny marketing iba, moj nazor.
rovnako sa odvezies na Mercedese aj v Trabante, ide len o to, co preferujes 😉
My sme pouzivali latkove plienky, ale na von som davala DMkove, alebo Lidlacke, nemali sme ziadny problem. Nepretiekli nam ani jedny.
ahoj,my ich pouzivame od narodenia,mali sme aj pampers,ale u nas Lidl o 100% lepsi,ziadne alerg.reakcie neboli...akurat pouzivam vzdy vacsie velkosti..syn ma 11kg,ppuzivam Junior-a 11-25kg....7-14kg su velmi tesne 🙂