Skúsenosti s plienkami z Lídla

marrya
26. dec 2015

ake mate skusenosti z plienkami z lidla? nevyhadzalo sa vam dieta z nich.....? vyzeraju skoro ako pampers...

cervikpepik
26. dec 2015

ahoj,my ich pouzivame od narodenia,mali sme aj pampers,ale u nas Lidl o 100% lepsi,ziadne alerg.reakcie neboli...akurat pouzivam vzdy vacsie velkosti..syn ma 11kg,ppuzivam Junior-a 11-25kg....7-14kg su velmi tesne 🙂

marrya
autor
26. dec 2015

@cervikpepik jaaaj a synator je baculaty ...ci taky normalny....zvazujem ze kupim 1 a vyskusam

marrya
autor
26. dec 2015

a maju aj pre novorodeniatko do porodnice? asi nie ci

sardinka335
26. dec 2015

@marrya vyhádzať sa nevyhádzalo len su mi nesympatické - ta vnutorna vrtva sa hrudkuje, vytvara take zhluky to ,,oné,, čo je vo v nutri ako savá časť. Inak ak by som potrebovala lacnejšie plienky tak by som ich davala lebo inak boli v pohode.

mhrinova
26. dec 2015

Ja som raz kúpila 2 a náš mal z nich zaparenú riťku, takže u nás nie :(

marrya
autor
26. dec 2015

@sardinka335 a s ktorými si ty bola tak najviac spokojna?? alebo striedat tie cez den a na noc pampersky.... ???

marrya
autor
26. dec 2015

@mhrinova ved preto ich chcem vyskusat

mhrinova
26. dec 2015

@marrya Aj ja som skúsila, majú aj malé balenia, ale nám nesadli. My používame tesco, tie nám vyhovujú.A v pôrodnici som mala z DM drogerie.

sardinka335
26. dec 2015

@marrya ako moj subjektivny nazor je, že vo vysledku neboli zle. Mala ich dobre znašala, nebola vyhadzana, zaparena, začervenana proste nič take. Na doma uplne v pohode. Von davam Pampersy tie v zelenom obale, ale mali sme aj tie premium care - take v bielom obale s takou zltou čiarkou čo ,,zmodrela,, ak bola pocikana - to sa mi pačilo, ale tak to je vo vysledku nepotrebna vec.
Ja by som na von a na noc davala pampersy a doma stačí aj lidl, tesco ak to dieta normalne znaša, ze nie je z toho vyhadzane. Ked boli deti ,,velke,, okolo 2 rokov tak sme kupovali tie tesco, vtedy boli v takom fialovom obale dnes su tuším v zelenom - ziadne pampersy - nech sa odučaju. 😀 😀
Ale samozrejme zavisi na dieťati či to toleruje - jasne ze keby sa mi z ,,teskáckych,, vyhadzali alebo niečo tak ich nebudem davať.

petrapod
26. dec 2015

Ja pouzivam plienky z lidla a som max. Spokojna je na nich taky chlapcek s mackom 4maxi 7-18kg 50kusov, , ale raz som kupila v lidli mensie balenie take do fialova obal boli take obrazkove ale ked som ich otvorila mali taku divny puch tak som ich zahodila. Takza treba odskusat lebo je to rozdiel. 🙂

sam2
26. dec 2015

Za mna nie, na kompletku sa mi vyhadzal a kazdu jednu precikal 😔

katkazid
26. dec 2015

My pouzivame tiez len plienky z lidlu. Ale pozor...iba tie mensie balenia....velke balenia tusim okolo 80 kusov su uplne inej kvality. Som s nimi uplne spokojna....absolutne ziadny rozdiel okrem ceny v nich nenachadzam 🙂

milota164
26. dec 2015

aj moja kamaratka ich pouziva a je velmi spokojna, ja som pouzivala babylove

mia265
26. dec 2015

Malý mal červenú ritku a ten materiál je hrozný. Po vyskúšaní pampers premium care už iné ani nepoužívam. To je ako bavlna

nenullienka
26. dec 2015

My používame tiež lidl plirnky 4-ky 7 - 18 kg. A som veľmi spokojná. Nepreciká ich, čo pampersky vždy v noci precikal a musela som ho prezliecť. A ešte z tecsa cena 8.99 € su super 😉

8291
26. dec 2015

Mne sa tiež lidlacke nepáčili a mala som pocit ze malá mala vlhku riťku keď sa pocikala.ked som to porovnala s pampwrskami premium care tak je to neporovnatelné,aspoň moja skúsennost a ani kamoška nebola s lidlackymi spokojná

pipinka4
26. dec 2015

@marrya ahoj moja mala ich mala skoro od narodenia cize ked jej zacali byt dobre jednotky. Boli sme s nimi maximalne spokojny ale s tymi klasickymi nie s tymi extra tenkymi.je to rozdiel. U nas v rodine boli vsetci alergicky na pampersky lebo ich napustaju gebuzinami.co ja osobne by som svojmu dietatu na zadok ani nedala !!! Cista chemia. A od 4 mesiaca mi mala prespala komplet noc takze sa v noci neprebalovala a krasne vydrzali celu noc bez precikania. Co napriklad tie z dm babylove mi vzdy precikala. A si myslim ze aj cena je super a ked su v akcii co byva dost casto tak este lepsia cena.kazdemu ich doporujem .ale zas kazde babo je ine kazda pokozka je ina.

marrya
autor
26. dec 2015

@pipinka4 ake klasicke myslis? vies mi na ne poslat pls link??? vdaka

cervikpepik
26. dec 2015

@marrya maju tusim 4-9kg prve....vidis,co matka to iny nazor,takze ostava len vyskusat ako Tvoje dieta bude reagovat...za podobnu cenu su aj uz spominane Tesco a DM plienky

pipinka4
26. dec 2015

@marrya tie viac kusove co su vacsie balenie. Za tych 8,99 ci kolko stoja. Uz maju novy obal a my ich uz dlho nepouzivame dlho mala uz ma 2,5 roka 🙂 ale na tych druhych je napisane extra tenke a maly balik je to.tie neboli dobre.

mycuskaa
26. dec 2015

Kazdemu dietatu robi dobre a zle nieco ine. Ja som napriklad s nimi 100% spokojna ale treba vyskusat

lulu1981
26. dec 2015

Aj my sme max spokojni. Nasa bola cela cervena zo zelenych pampers. Noved sa ani necudujem ked sm si precitala vyrobcu made in poland. A za to chcu take peniaze. Lidl to istil. Babylove nemaju pruzne tie pasiky oni maju len gumicku v zadu a prisli mi tvrdsie ako lidl.

siska53
26. dec 2015

@marrya my len dobre..akurt len tie nove tenke mala precikala..ale to sme uz boli pomaly v stadiu odplienkovania.
Pamprs okrem bielych su o nicom-zelene su prilis parfumovane a oranzove obe deti precikali.. Lidlacke su ine. Ak dostat este tie povodne,tie sa nam velmi osvedcilo..pomer kvalita/cena - super.

belllinka
26. dec 2015

Otrasne boli, oproti pamperskam tvrde, neohybne...

alicka850
26. dec 2015

Boli fajn,ale syn mi ich pomerne rychlo precural,neviem kade,ale bol mokry a plienka skoro sucha. Presli sme na latkove plienky,som spokojna. V noci zelena pampers, su najlepsie.

zita19
26. dec 2015

U nas mame s Babylove z DM uplne najlepsie skusenosti. Kupujeme velke balenia v krabici a nebol s nimi absolutne ziadny problem. Pampersky nam nesadli, z Lidla boli raz dva precurane, ine sme ani neskusali.

korytnacka7
26. dec 2015

Tiez ich kupujeme a nemame s nimi najmensi problem..
su na urovni dm-kovych. Na noc pampers premium care-su najdrahsie,ale stoji za to.

espresso
26. dec 2015

Mne sa tie velke balenia celkom osvedcili. Som s nimi spokojna. Male balenia (ultra tenke) su horsie. Maly v nich viac krat ostal mokry a tiez mal aj zapareniny. Viac ich uz nekupujem.

margarita
26. dec 2015

ja uspesne pouzivam komplet uz len tie pri druhom dietati a aj pri dalsom mam v plane kupovat Lidl.

pisala som uz v inej teme, ze moje decka Pampersky precikali a prekakali, najma este v prvych tyzdnoch ako novorodenci, tie Lidlacke su mozno na pohlad a dotyk take akoby tvrdsie, ale nemaju z nich zapareniny ani nic a lepsie drzia, aj v noci.

mne osobne Pampersky smrdia, neviem akymi parfumami to napustaju, ale ja ich nemusim ani suche citit, nieto este nalozene 😀

podla mna plienka ako plienka, vylozene zavadne byt nesmu, na to su certifikacty a kontroly, zbytok je cisty a brutalny marketing iba, moj nazor.
rovnako sa odvezies na Mercedese aj v Trabante, ide len o to, co preferujes 😉

cimage
26. dec 2015

My sme pouzivali latkove plienky, ale na von som davala DMkove, alebo Lidlacke, nemali sme ziadny problem. Nepretiekli nam ani jedny.