Skúsenosti s pestúnkou TrueLife NannyCam V24

pivonka01
19. apr 2020

Ahojte,
mate prosim skusenosti s touto pestunkou?
Ake ma melodie? Je tam aj biely sum alebo su tam na vyber len take tie klasicke uspavanky?
Pripadne mate nejaky zasadny dovod, preco tuto pestunku nekupovat? Predbezne ju totiz zvazujem.
Dakujem pekne

majkatarajka
19. apr 2020

my ju máme..nemá biely šum..má tam zopár melódii ale nikdy sme to malej nepúšťali na uspávanie...obraz je dostačujúci..displej menší ale nám stačí....podľa mňa za tú cenu uplne v pohode postačujúce

martina2309
19. apr 2020

Taktiež ju máme, melódie su tam podľa mňa neznáme, nie celkom najlepšie, take klasické tam nie su vôbec. Ale tiež to nepoužívame takze mi to neprekáža, a ostatne funkcie su podľa mňa fajn. Kupovali sme ju na odborucanie a osobne ju tiež odporúčam.

pivonka01
autor
19. apr 2020

dakujem za odpovede 🙂 a este sa chcem spytat, ci ma ta funkcia VOX dobru citlivost? V niektorych recenziach som nasla, ze to ma aj 5 sekundovu odozvu a ze to skratka nereaguje dostatocne promptne. Aj u vas to tak je?

jajko22
19. apr 2020

Ja mam podobnu, tak uz by som si hladala co je na nabijanie na normalny kabel ako teraz na vsetky prijimace, nie ten predpotopný, ale tak vadi mi, ze kamera musi byt vkuse na elektrike, nedá sa nabiť a monitor je fajn, vidim aj v tme, ale rychlo sa vybije podla mna, uspavanku nepouzivam, iba zo zabavy, ale hlas pouzivam ked k dietatu idem, hovorim k nemu, ked sa zobudi a ja tam nie som, neviem co je biely sum ani vox :D ano mam to tam napisane, ale neviem co to je. No s tym kablom dlhym na kameru je dost zlozite sa premiestnovat, pre mna...uz by som si kupila nieco ine, ale inak funguje dobre, ja som si ju vybrala ze nepotrebuje internet. Nenabijes ju inym kablom iba prilozenym, to mohli uz dat tie nove nabijacky, obraz je v poho, zvuk tiez. Asi rozhoduju peniaze v tychto veciach. Inak splna co má splnat. Vidim ked sa mrví, pocut dobre, vidim dobre aj v tme, nevyhoda..vybija sa rychlo fakt monitor sa mi zdá az na vacsiu dialku nema dobry signal, sem tam rusi obraz ze straca signal, aj ked sme nie daleko od seba o jednu izbu a chodbu, tie kable zastarane, ked som ich nevedela najst, mi vadilo ze za nedaju uz tie bezné s nimi nabit, a to ze kamera je na kabel len, takze vyuzi moznost vratenia vyrobku do tych par dni, povinne musia vymenit ked nakupujes cez internet..vyrobok si pozri a uvidis.

pivonka01
autor
20. apr 2020

Myslela som, ze ci je mozne mat pustenu tuto pestunku alternativne aj bez obrazu, ale aby mi siel prenos zvuku stale (funkciu VOX vyuzivat nechcem, kedze podla recenzii nefunguje optimalne u kazdeho). Prepokladam, ze ked je stale zapnuty display, tak sa musi ta vysielacka rychlo vybijat... tak rozmyslam, ze by som ten display vyuzivala len namatkovo.... ci je to v pohode s bateriou?
Pytam sa tu vas lebo sa mi nechce riesit v tejto situacii vymeny, kedze chcem obmedzit kontakt s kymkolvek na nutne minimum.
Biely sum sa pusta novorodencom - mal by ich upokojovat, kedze nemaju vraj radi uplne ticho - je to v zasade konstantny nemelodicky zvuk...

martina2309
20. apr 2020

Čo sa týka toho obrazu, nám to nefunguje. Displej mame stale zapnutý, pravdepodobne tam bude chyba, pretože mi to nastavovala švagriná, kt. Ju tiež má a jej tato funkcia funguje (teda mam to nastavene dobre) mne to ale neprekáža, kedze ju používame len cez denný spánok,vtedy aj výdrž baterka uplne stačí.