Ahojte, nemate prosim skusenost s perovymi zavinovackami? Chcela som kupit pre novorodeniatko zavinovacku z peria od Kiedronovej, ktora sa vraj da vyuzit aj miesto fusaku, ale nasla som aj recenziu, ze v interieri sa v nej babatko potilo. Z akeho materialu sa vam prosim zavinovacka najviac osvedcila? Syncek by sa mi mal narodit januar/februar(hrozi mi predcasny porod)
Ja mám trojtýždňovú a mám perový vankúš do klasickej obliečky na zavinovačku. Keď jej dám len tú obyčajnú vložku do zavinovačky, tak je stále studená ako žaba. Takže ja som spokojná. Ale nekupovala by som určite nič moc hrubé. Perové sú na gramáž
Obe deti som mala v perovej perinke a som spokojna
@1991michaela1991 nekupovala by som popredu radšej nič, niektoré deti spinkajú najlepšie síce zavinuté, ale niektoré neznášajú na zavinutie ani najtenšiu prikrývku - moje také bolo. Určite by som v byte nedávala zavinovačku s perím, zbytočne teplá, jedine, že by bola využitá na prechádzky. Máme teraz v rodine bábätko, už síce väčšie, ale narodilo sa vyše 4 kg a zavinovačku malo asi dva týždne, narodilo sa vo februári