Skúsenosti s monitorom dychu Babysense 5

janhe
31. aug 2014

Ako ste spokojne s tymto monitorom? 🙂 pardon babysense 5 🙂

eikenella
1. sep 2014

my sme si ho teraz kupili, len este neodskusali. sama som zvedava, lebo platnicky su nejake male. ale ma elegantny dizaj 🙂

janhe
autor
1. sep 2014

No ved aj mne sa zdaju..aka je platnicka na sirku? Potom daj vedet ci je dobry 🙂

saskia64
1. sep 2014

My ho uzivame stvrty mesiac a som velmi spokojna...

majusqa77
1. sep 2014

my ho mame, zatial spokojnost

janhe
autor
1. sep 2014

No super baby dakujem 🙂 bo ha si ho idem kupit uz len koli tomu ze na uk amazone ho maju aj s vysielackami .. v cene akoby vysielacky gratis cize nemusim dokupovat 🙂

majusqa77
1. sep 2014

@janhe poistenci dovery nan maju zlavu 33% na sewex.sk

janhe
autor
1. sep 2014

Ale ja som v uk cize ja take vyuzit nemam moznost z sk 🙂

janhe
autor
1. sep 2014

@saskia64
@majusqa77
teraz ma este napadlo.. da sa to vyuzivat aj tak ze mozem vyuzit iba jednu platnicku a potom neskor pridat druhu? 🙂

majusqa77
1. sep 2014

@janhe ano, aj my sme to tak mali

janhe
autor
1. sep 2014

@majusqa77 moooooc moooc dakujem 🙂

elizita
15. feb 2015

@majusqa77 ako sa uplatnuje ta zlava? ja som nasla len, ze zlavu maju ti, co si daju odber z pupocnikovej krvi

majusqa77
15. feb 2015

@elizita pri objednavke bolo treba zadat kod z karticky poistenca a automaticky hodilo zlavu. Skus, neviem, ci to este plati

majusqa77
15. feb 2015

@elizita tak ide to. Kod (ICP) zadas tam kde je cislo zmluvy z ceptry, alebo iny zlavovy kod

elizita
15. feb 2015

@majusqa77 diky

rad_ka
14. sep 2017

Ahojte, rada by som znovu otvorila túto diskusiu. Chceme kúpiť monitor dychu Babysense 5, no nikde sa neviem dopátrať po akom čase začne pípať, keď bábätko prestane dýchať... Niektoré monitory majú nastavené 20 sekúnd, niektoré až minútu, no pri tomto monitore to neviem nájsť. Nemáte niektorá skúsenosť? Napríklad tak, že ste ho zabudli vypnúť keď ste bábätko vybrali z postieľky a on začal kvôli tomu pípať? Alebo ak má niekto tento monitor teraz doma, nestopol by to prosím? 🙂