Skúsenosti s Angel care

bjl0803
14. okt 2020

Ahojte aké máte skúsenosti s monitorom dychu angel care ? Pýtam sa preto Lebo sa nám to dva krát spustilo našťastie bezdôvodne ale nooo nebolo mi všetko jedno strašne som sa naplasila ....neviete čím to môže byť ?

andreatytler
15. okt 2020

@bjl0803 My sme mali a nikdy sme nemali falosny alarm. Nas mal 3 stupne citlivosti. Nastavene sme to mali na tom strednom stupni. Mozno vas je na tom najslabsom...
Ak mate velku postielku, moze sa stat ze dietatko v nej putuje a dostane sa prilis daleko od tej platne co je pod matracom a potom to uz nedokaze zachytit dych. My sme mali malu kolisku, kde syn nemal kde putovat.
Tiez musite mat pod matracom pevnu dosku (nie listy alebo struny).

bjl0803
autor
15. okt 2020

@andreatytler malinká má len 2 týždne čiže po postieľke neputuje .... Pod matracom máme klasický rošt .... Môže to byť tým ? Citlivosť máme od 1-5 a máme to na 4ke

andreatytler
15. okt 2020

@bjl0803 Pozri sa do navodu... ten nas mal jasne napisane ze pod matracom musi byt pevna rovna doska a my sme to mali. Ak je to napisane aj v tom vasom tak to bude urcite sposobovat ten problem.
Viem ake stresy to su ked je falosny poplach... my sme poplach nemali ale par krat to piplo a aj tak som utekala s malou dusickou.