Ahojte aké máte skúsenosti s monitorom dychu angel care ? Pýtam sa preto Lebo sa nám to dva krát spustilo našťastie bezdôvodne ale nooo nebolo mi všetko jedno strašne som sa naplasila ....neviete čím to môže byť ?
@andreatytler malinká má len 2 týždne čiže po postieľke neputuje .... Pod matracom máme klasický rošt .... Môže to byť tým ? Citlivosť máme od 1-5 a máme to na 4ke
@bjl0803 Pozri sa do navodu... ten nas mal jasne napisane ze pod matracom musi byt pevna rovna doska a my sme to mali. Ak je to napisane aj v tom vasom tak to bude urcite sposobovat ten problem.
Viem ake stresy to su ked je falosny poplach... my sme poplach nemali ale par krat to piplo a aj tak som utekala s malou dusickou.
@bjl0803 My sme mali a nikdy sme nemali falosny alarm. Nas mal 3 stupne citlivosti. Nastavene sme to mali na tom strednom stupni. Mozno vas je na tom najslabsom...
Ak mate velku postielku, moze sa stat ze dietatko v nej putuje a dostane sa prilis daleko od tej platne co je pod matracom a potom to uz nedokaze zachytit dych. My sme mali malu kolisku, kde syn nemal kde putovat.
Tiez musite mat pod matracom pevnu dosku (nie listy alebo struny).