Ahojte, ja som čítala že plienky Merries nesposobuju podráždení. Ma niekto skúsenosti s týmito plienkami? mam obrovský problém, lebo dcérka ma veľmi citlivú pokožku a začervenania pri používaní plienok. ☹
Merrisy sa aj nám osvedčili úplne najviac. Odporúčam každej mamičke, nikdy vás neprekvapí pretavené dieťa, malého v noci nemusím ani prevalcovať, výborne saje aj riedke kakanie, nezaparuju zadoček, super pomôcka je aj žltý indikátor, ktorý zmodrie ak je plienka precikana. Najlepšie plienky, iné už ani nechceme. Aj v porovnani s Papmers premium care, Merries sú kvalitnejší. 😀
Mne sa zdaju drahe - 44 ks 28 eur??? v nasej velkosti. Kde ich kupim lacnejsie
Dosť drahé, ale dcérka váži zatiaľ 5 kg čiže vychádza to lacnejšie. Dufam že aspoň nebude mat zapareny zadoček,neda sa na to pozerať bez sĺz ☹ Idem vyskúšať. Diky zatiaľ.
Jeeej toto sú najlepšie plienočky, my ich tiež používame! Veľmi jemnučky, a čo sa mi naviac páci že vôbec nesmerdia. Ja som všimla že po pamperskah sme mali mokru ritky tak som z nimi skončila. S merisamy je vždy suha 😃 odporúčam všetkým ale hlavne keď dieťaťo ma alergickú reakciu na plienky. A pre novorodencov toto sú najlepšie plienky.
@elisa_nk povedz potom či sa to vam zlepšilo, ja viem že je to obrovský problém ☹ používali ste nejaky krémy?
@ zuzzzzy Jasne, ale moc sa to nezlepšilo 😒
koceny odkial ich objednavate?dakujem
@lili19 Ja som objednavala tu: http://merryland.eu
@eva_evicka ahoj a da sa objednat niekde vzorka? Ci len kupit cele balenie? Rozmyslam ze si objednam balik,zda sa mi ze su dobre kvalitne,ja pouzivam pampers baby dry,ale zda sa mi ze tieto vyzeraju kvalitnejsie a kedze ma maly citlivu pokozku chcem vyskusat.So strankou merryland problem nebol?Stale dosli v pohode?
Teraz niekto používa tieto plienky?
Aj mna by to zaujimalo...🙂 Stranka merrylend.ue nefunguje
Viem, že je to už stará téma, ale kde ste prosím kúpili plienky Merries? Malinká má zo všetkých plienok veľmi citlivú a začervenanú pokožku zadočka. Vopred ďakujem
@ikina30 ahoj možno že pomôžem na tejto stránke ich predávajú a poštovné nad 59€ zadarmo http://www.mioki.com/en/japanese-diapers
Určite vyskúšajte. My používame len Merries. Po porode som dostala vzorku a plienky sa mi páčili. Tak som si objednala balenie, začala ich používať - všetko bolo v poriadku: dieťatko je spokojne, pokožka je sucha a žiadne podráždenie. No myslím že snáď možem používať hocijaké plienky, aký je rozdiel? Rozhodla som ušetriť a vyskúšať lacnejšie plienky. Výsledky moc nepotešili: Pampers smrdia chémiou, Huggies pri pohybe sa posúvajú, Libero pretekali. Lacnejšie plienky som ani nechcela skúšať. Čiže skončila som s experimentmi a vrátila som sa ku Merries. Sú velmi mäkké, nesmrdia, nepretekali a nikdy sme nemali problém so zapareninami. Jedinou nevýhodou je len vysoká cena, ale na deťoch nešetria.