ahojte baby, mam taky problem, tesne sa mi nezmesti postielka.. potrebovala by som zohnat taku, co ma maximalnu dlzku 110cm, viete mi prosim nejak poradit? vsade som nasla postielky len 120, 130, 140, ale pod 120 dlzka nie je ziadna. neviete prosim kde by som zohnala kratsiu, alebo pripadne kde vedia vyrobit postielku na mieru? pozerala som kolisky, ale to vydrzi dietatu tak do pol roka, lepsie by bolo, keby sa dala zohnat alebo vyrobit postielka s dlzkou 110cm. ak mate niektora s tymto skusenost, prosim dajte mi nejaky typ, dakujem 🙂
@antalea Tak hociktorý šikovný stolár ti vyrobí akú len chceš. Neviem, odkiaľ si, ale tak nájdeš na webe dáky inzerát určite z tvojho okolia. Alebo pozri niekde na bazari, či náhodou dakto nepredáva takú. Niektoré deti aj tak v postieľke spať vobec nechcú. Napr. náš druhý syn tam spával tak do pol roka a potom ani za pána, skončil v našej veľkej posteli, prípadne v kočíku. 😉
@antalea Pozri, čo som našla, síce je to cestovná postieľka, ale lepšie ako nič: https://www.modrykonik.sk/market/detske-postiel...
@antalea no... potrebuješ tú najobyčajnejšiu postielku... potom šrobovák, pílku a vŕtačku, dobrý nôž a ak to chceš mať dokonalé, tak aj šijací stroj... meter máš... ako sa ma poznám, tak s manželom by sme to zbastlili sami.
Ved si kup normalnu drevenu taku s palickami ta sa da velmi lahko na dlzku zrezat obycajnou pilkou. Akurat ze matrac asi budes musiet mat na mieru alebo obycajny skratit.
presne, ako pisali vyssie. Tu najobycajnejsiu postielku si pri troche sikovnosti budete vediet skratit aj sami (pripadne stolar vam to spravi raz dva) a molitanovy matrac kupite klasicku 120-tku a ostrym nozom skratite na mieru. A inak u nas je tiez postielka na ozdobu a odkladanie vsetkeho mozneho - nikdy nevies 😉
@dominika6 ano dvere 🙂 a uz mam izbu vymeranu skrz na skrz a vselijako som to tam skusala vocpat a jednoducho nevydalo, ale uz jedna pani z prievidze sa ponukla ze presne taku ma, a aj kamarat stolar co vyraba nestandardny nabytok tak povedal ze nam hocijaku klasicku prisposobi na mieru, takze parada hned som kludnejsia. a dakujem vam vsetkym 😎
presne tak, manzel bude spavat v inej izbe, aby mohol vstavat do prace, takze budem mat manzelsku postel pre seba, len som nevedela ci je to bezpecne tam nechat aj dieta spat, tak uz viem 🙂 tak ked jej bude postielka mala, bude vedla mna, az kym nebude v detskej izbe ;)
@antalea ako ste to poriesili? My sme kupili klups piccolo ale ta je asi kratsia ako 110 a ked vyrastie tak neviem lebo my obycajnu neskratime lebo nam sa ani na sirku nevopcha k manzelskej 😨
@leenkaa2708 ahoj, nakoniec mi myslim tu napisala nejaka pani, ktora mala presne ten rozmer co sme potrebovali, tak manzel po to isiel ku prievidzi. bolo to robene stolarom na mieru. nestihla mi z nej vyrast pred necelym mesiacom mi umrela v naruci 😢 ale postielku si este ponecham pre pripad, ze by som mala este deti