Ahojte uvažujem nad sklenými fľašami pre bábätko na UM. Máte niektorá skúsenost, ktoré by ste odporučili? A potom keď dieťa bolo väčšie naučilo sa samo držať sklenenú fľašu? Nebáli ste sa že si nejak ublížia?
Mali sme sklenene od aventu. Aj jednu malu a dve velke. Najprv sa naucil drzat malu a potom aj velku. Uplne v poho
Lansinoh
Aj umele aj sklenene
Dm sklenena. Uz 4 sa rozbili
mali sme sklenene, aj ja som vyrastla so sklenenou flasou aj moj brat, vkonecnom dosledku miliony obyvatelov SR vyrastli so sklenenou flasou zn Simax a nic sa nam nestalo
Za mňa jednoznačne Lovi. 🙂 Plastovú mám len na cesty, ale na to že je značne menej používaná, je taká.. Proste vidno to používanie. Tá sklenená je ako nová stále, nesmrdí, nezašla mi.
Ja používam sklenené fľaše Simax (mali ich aj v nemocnici a do týchto mi pasoval dudel, na ktorý bol zvyknutý).
250 ml mam na mlieko a malú 120 ml na čaj. Ma rok a pol a drží si krásne sám 🙂
Dcéra mala pred 8 rokmi len sklenené MAM. Syn ma 13mesiacov a tiež len sklenené MAM. Na vodu má uz umelú, ale vie piť už cez slamku takže ideme do umelej so slamkou.
nedala by som ani starsiemu dietatu sklenenu do ruky... nestoji mi to za to riziko, ze sa podreze (ked plastova zosmradne, vyhodim a kupim novu).
ja som používala sklenené fľašky. Avant umelú sme mali len na cestovanie. Hocijaká sklenená, kupovala som v lekárni, v tescu, v detských obchodoch. Od asi 1,5 roku pilo už samé, a potom som už dávala aj z hrnčeka. A nie, nebála som si, že si ublíži. 🙂