Sklenené fľašky na mlieko

23. aug 2024

Ahojte uvažujem nad sklenými fľašami pre bábätko na UM. Máte niektorá skúsenost, ktoré by ste odporučili? A potom keď dieťa bolo väčšie naučilo sa samo držať sklenenú fľašu? Nebáli ste sa že si nejak ublížia?

btus
23. aug 2024

ja som používala sklenené fľašky. Avant umelú sme mali len na cestovanie. Hocijaká sklenená, kupovala som v lekárni, v tescu, v detských obchodoch. Od asi 1,5 roku pilo už samé, a potom som už dávala aj z hrnčeka. A nie, nebála som si, že si ublíži. 🙂

really8
23. aug 2024

Mali sme sklenene od aventu. Aj jednu malu a dve velke. Najprv sa naucil drzat malu a potom aj velku. Uplne v poho

taktotedanie
23. aug 2024

Lansinoh
Aj umele aj sklenene

domireb
23. aug 2024

Dm sklenena. Uz 4 sa rozbili

viestta
23. aug 2024

mali sme sklenene, aj ja som vyrastla so sklenenou flasou aj moj brat, vkonecnom dosledku miliony obyvatelov SR vyrastli so sklenenou flasou zn Simax a nic sa nam nestalo

nila0622
23. aug 2024

Za mňa jednoznačne Lovi. 🙂 Plastovú mám len na cesty, ale na to že je značne menej používaná, je taká.. Proste vidno to používanie. Tá sklenená je ako nová stále, nesmrdí, nezašla mi.

miskamisiq
23. aug 2024

Ja používam sklenené fľaše Simax (mali ich aj v nemocnici a do týchto mi pasoval dudel, na ktorý bol zvyknutý).
250 ml mam na mlieko a malú 120 ml na čaj. Ma rok a pol a drží si krásne sám 🙂

katica06
23. aug 2024

@viestta tie sú asi nezničiteľné moje deti ich mali po mne a bratovi a sú stále ako nové

lenusa20
23. aug 2024

Dcéra mala pred 8 rokmi len sklenené MAM. Syn ma 13mesiacov a tiež len sklenené MAM. Na vodu má uz umelú, ale vie piť už cez slamku takže ideme do umelej so slamkou.

viestta
23. aug 2024

@katica06 este stale sa predavaju

princezna_bosorka
30. aug 2024

nedala by som ani starsiemu dietatu sklenenu do ruky... nestoji mi to za to riziko, ze sa podreze (ked plastova zosmradne, vyhodim a kupim novu).