https://www.perinbaba.sk/vanicka-s-ergonomickou...
Dobre ránko, mal niekto tuto vanicku na kúpanie? Zaujímajú ma recenzie. My máme tu klasickú veľkú, ale pri tomto tehu potrebujem nejakú, s ktorou by som vedela aj ja manipulovať. Tu veľkú mi pomáhal prenášať manžel.
Ja ju mam akoze je fajn lebo je kratsia ako klasicka vanicka cize o niečo ľahšia manipulácia a pride mi dobra ta vlozka ked je to dieta este bábätko ...ale zas mne pride malá kvoli hlbke ked uz je väčšie dieta tak bohviekolko vody tam nejde napustiť mozem.realne odfotit
@sabca_m3 keby už bolo väčšie už by som asi prešla na tu klasickú veľkú co mame, potrebujem čisto len na začiatky, ulahcit si prácu. Len s čítala, že ťa prvá poloha pre novorodenca, keď sa tam dá bábätko tak vlastne ani nie je vo vode. Ze treba použiť tu polohu pre 3-6 mesiacov. Je to pravda? Pokojne pošlite foto
Je. Len poloha 3-6 mesiacov som ja pre také male bábo nenastavovala lebo potom ho ozaj musíš drzat ako pri beznom kúpaní
My sme pouzivali tu klasicku, vanicku sme polozili do vane, v kupelni prikurili.uplne najjednoduchsie riesenie