Kupujete odtiaľ veci pre babetka?? Alebo neni kvalitné?
Mala som pár vecí odtiaľ ale po vyprati vyzerali hrozne. Takže radšej kúpim nosené kvalitnejšie oblečenie.
Hop alebo trop.
Niektoré veci má mesiace a sú dobré, niektoré sú handry hneď ako ich vyberieš z práčky.
Vetrovky a overaly boli zatiaľ asi naj odtiaľ.
U nas bolo vsetko odtial ok a vydrzalo, kolko bolo treba (teplaky, tricka, leginy). Skor som bola sklamana z teplakov z Lindexu, na ktorych bola uz po 2-3 pouzitiach diera.
Ja som zo sinsay kupovala pre malu , a pomer cena ,kvalita su ok. Ved to babatko to aj tak zagrcka, sem tam prekaka, naco kupovat drahe, ktore aj tak za par tyzdnov odlozis, lebo mu to bude male. Teraz ma mala 3 roky, a stale tam nakupujem veci na doma. Ma par kvalitnejsich, ktore jej obliekam ked ideme k lekarke, alebo na nejaky vylet.
Kupujem výhradne sinsay, pepco, sem tam kik, výnimočne takko a keď sem tam dostaneme tak HM alebo lupilu z Lidlu. Lindex, next a podobné obchody ani nepozerám. Čo sa týka kvality, z tých akčných obchodov nám to väčšinou vydrží tak dokým nevyrastie do ďalšieho čísla. Niečo sa zrazí v sušičke, niečo nie, niečo pustí viac farby, niečo menej. Presne ako tu píšu, dieťa to zadžabe jogurtom, kašou, omáčkou, vyváľa sa v piesku, ujde kako spopod plienky...a na tie dva mesiace kým prerastie tú veľkosť tam fakt netreba nejakú extra kvalitu. Peniažky čo ušetríme za zbytočne predražené oblečenie potom radšej použijeme na spoločnú zábavu ako detské herničky, nejaký výlet a tak. Jediné na čo by som dala pozor pri sinsay je overiť si či písaná veľkosť reálne sedí, niektoré 62ky napríklad sme mali také že sa v nich topil a niektoré mu boli napraskane jak na budulínkovi 😂
nie v ziadnom pripade. Nie pre babatko.
Radsej kupim balik veci z druhej ruky, aj tak je tym trh preplneny a daju sa kupit pekne a ciste veci, babatko to nema cas vynosit, tam sa meni velkost kazdu chvilku, alebo sme si posuvali s kamoskami a pod.
Ja tam kupujem a za mňa spokojnosť. Veď to dieťa tie veci nosí chvíľu, za ten čas sa nám ani nesprali veci, žiadne žmolky ani diery
Sinsay nie, dala som mu pár šancí, ale vždy tie kúsky ostali jak handra, nepoužiteľné. Ak chceš lacnejšie a kvalitné, tak HM alebo Tesco. U nás sa najviac osvedčil Lindex, veci majú rastúce a aj keď sú drahšie, tak vydržia veľmi dlho a viacero veľkostí. A tá kvalita, to sa nedá porovnať so žiadnou značkou. Mne dcérka ešte pomaly v roku nosila Lindex 56. Teraz má 15 mesiacov a stále sme na veľkosti 68. Proste vydrží to veľmi dlho. Za mňa kúpiť drahší, ale za to kvalitný kúsok čo vydrží dlho, ako kupovať lacné šmejdy každú chvíľu ako na bežiacom páse.
Male bábätko zo všetkých veci vyrastie tak rýchlo že sa nestihnu ani zničiť.. nemám problém s vecami zo sinsay alebo pepco jedine na čo som si davala pozor že treba v sinsay kúpiť vždy o číslo väčšie
Zalezi velmi od materialu.mala som aj uplne šunty aj kusky ktore prezili a ostali krasne.rovnako aj v pepcu a kiku natrafim aj na lepsie aj na horsie..zalezi co od toho ocakavas.bodynka pyzamka pancusky by som volila kvalitnejsie predsalen to ide priamo na kozu. Pozri H&m lindex kludne z druhej ruky.teplaky bundy kludne aj lacnejsie.a potom az neskor do skolky na ihrisko ak ti to staci.
Ja odtiaľ bežne objednávam, maly momentálne chodí do škôlky, no niekedy keď prídem po neho, tak si vravím, či sa mi to vôbec oplatí prať, alebo to rovno vyhodím 😂😅 takže by mi bolo ľúto, keby mal nejaké drahé veci na sebe! A to isté, keď bol bábätko, niekoľkokrat za deň grcal, neustále prezliekanie a bola som rada aj za veci z druhej ruky! Tie male detičky za krátky čas vystriedajú viac veľkosti oblečenia, niektoré majú raz dvakrát a už je to male, takže by som zas moc neinvestovala do toho
Ďakujem vám mamky 🙂
Tak boh vie co to nie je ta kvalita, ked uz s tych lacnejsich, tak moj ma pol skrine C&A, tie ich babatkovske veci su skvele...mojmu nesedi sinsay vobec, on je taky stihly slizik... brala som nejake overaly teraz na jesen teplakove, ale nebolo to kvalitativne nic moc... na druhej strane si vravim, ze za 8 mesiacov vymenil velkost 44,50,56, 62, 68 a 74 momentalne za velkost 80 a vacsinu veci ani nestihnem raz oprat a uz je to male 🙄 Tak by som to tak nehrotila s kvalitnym predrazenym oblecenim...