Šiltovka verzus klobúčik

hruska91
20. máj 2021

ahojte chcem kupit dvojrocnej dcere nieco na leto, nie celenku skor nieco co by krylo celu hlavicku. Siltovku ci klobucik? nosia vase deti siltovky? nezavadzaju im silty, nedavaju si to dole?

prvosienka7
20. máj 2021

Ja kupujem neviem ako to nazvať, je to šatka ale taká že kryje aj ušká a celú hlavu, majú aj so šiltom aj bez. U nás šiltovky nemá rada a klobúčiky ktoré mala jej pravidelne odfúklo z hlavy 🙂

prvosienka7
20. máj 2021

Takúto máme 🙂

bagre
20. máj 2021

@hruska91 ahoj, no to je asi rôzne. Dcéra bola dlho na klobúky, chlapci od cca 3 rokov šiltovkovali. Ja som sa ich nepýtala v nižšom veku, mali síce aj šiltovku ale viac som dávala kvôli zakrytým ušiam klobúčiky.

hruska91
autor
20. máj 2021

@prvosienka7 super a ako to nazvat, kde si to kupila? je to take tenke na leto? nepari sa v tom hlavicka?

prvosienka7
20. máj 2021

@hruska91 táto je tenká vhodná na leto, objednaná je z brendonu 🙂 ale v detských obchodoch som videla tiež dosť veľa takých strihov

nika_m
20. máj 2021

Syn 2r ma aj klobucik aj siltovku...davala som podla vetra, siltovku mu neodfukovalo...potom som kupila klobucik so snurkou tak ani ten 🙂...za mna ale lepsie kryje pred slnkom klobucik, ma ho aj trochu na krku, uskach...siltovka je viac-menej len na tvar

patka06
20. máj 2021

@hruska91 moja nosila najviac šatky so šiltom - pirátky
pod šiltovkou a klobúčikom sa potila hlava

siska53
20. máj 2021

@hruska91 nasa nosila aj aj, casom presla na silt, lepsie kryje proti slnku.

alexk12
20. máj 2021

@hruska91 dcéra klobúčik, syn siltovku

simona92101
20. máj 2021

@hruska91 ak mozem poradit,tak tenke lahucke siltovky maju na stranke www.drace.cz. ja dcerke od narodenia odtial objednavam,maju tam aj siltovky aj klobuciky aj šiltošatky z tenkej bielej madeira latky,nepari sa pod tym hlavicka,rychlo uschne.

lenkakravcova
20. máj 2021

@hruska91 my máme taký čepcek, len vzadu ma ešte výrez na vrkôčik. 🙂

kkovacovak
20. máj 2021

@hruska91 určite radšej klobúčik. Ten kryje aj krk a uši a tým pádom lepšie chráni pred slnkom. Alebo potom tie šilty so zadnou látkou tak ako píšu vyššie.