Ahojte, poradíte mi prosím nejaké čo najviac šetrné plienky pre dieťa? Od narodenia používame Kolorky, no dostal z nich po 2 rokoch plienkovú dermatitídu, tak hľadáme náhradu. Poprosím len také, čo kúpim normálne v lekárni/drogérii nie cez internet. Ďakujem.
Tiež sa pridávam k názoru, že len skúšať. Prvé dieťa neznieslo pampers žiadne(po active mal takú červenú riťku, že plakal pri akomkoľvek dotyku, nieto, keď bolo hovienko...), boli sme len na DM bio a Lidl. Druhé dieťa zase ako najust opačne - z DM-kových neskutočné zapareniny, Lidl ešte horšie. Sadli až Pampers premium care. Takže len skúšať.
@hsara99 my mame babybaby soft od narozeni a nemeli jsme zadne zapareniny. Vim, ze se daji koupit v bille 🙂
Moony, tie su ale trosku drahsie alebo potom napr. Baby Baby soft su fajn
viem, ze dm ma tiez take nejake prirodne eko plienky. ja mam rada ich vyrobky, asi by som tieto skusila.
hm, to je hop alebo trop. ja som nezniesla pampersky, smrdeli mi, no mali v pohode tolerovali obaja lidlove. kupovala som aj DMkove tie eko a uplne najlepsie /aj najdrahsie, boli z netu moony. tie pomohli aj kamoske, jej sa maly vyhadzoval skoro zo vsetkych ...