Sandálky pre začínajúceho chodca

zabina27
13. júl 2015

Ahojte baby, náš malý začal chodiť sám už aj vonku, má teraz sandálky s uzavretou špicou, chodí v nich pekne, len už mu začínajú byť tesné. Väčšie číslo máme doma také uzavreté tenisky, ale keď je vonku teplo, tak mu ich nechcem dávať. Kúpili by ste takému malému aj sandálky s otvorenou špicou alebo to nie je vhodné? Našla som také šikovné v deichmane, ale nemajú ich u nás v meste, tak chcem vedieť, či ich skúsiť objednať, alebo to nie je dobré pre malého, keď ešte chodí len chvíľku. ďakujem 🙂

lulu1981
13. júl 2015

Kludne mu daj andaky aj my sme mali min roksandalku otvorene c 18 a nosilami ich aj doma ako papuce v zime. Ale kup kvalitne ortopedicke

katkuz
13. júl 2015

Nam sa s otvorenou spicou neosvedcili, obaja zakopavali, ale kazde dieta je ine...

zabina27
autor
13. júl 2015

@lulu1981 az na to, ze u nas by to bolo uz c. 23 😀 ma velku nozicku
@katkuz prave preto rozmyslam

tinqua
13. júl 2015

@zabina27 no to je to ze deti behaju, nedivaju sa, zakopnu...ja som spravila kompromis ...otvorene sandalky ale cez spicku v strede kozeny pruzok...zatial super, prsty si este nevylamala 🙂

katkuz
14. júl 2015

@tinqua ano, tie su super, aj som tie kupovala, kym boli mensi a tiez tento typ aj papucky od raka, lebo sa im potila nozka, tak so mnechcela uzavrete

sense
14. júl 2015

my sme do roka a pol davali sandalky so zavretou spicou resp perforovanou alebo cez spicu su akoze pasiky kozene aby chranili prsteky...takyto styl