Sandálky Adidas, nevhodné pre deti?

bubinko83
7. jún 2010

Mylsite si ,že obuv tohto typu je nevhodna pre detičky? Prečo to potom vyraba tak znamy vyrobca a je tak draha? 😒

bubinko83
autor
7. jún 2010
oxan
7. jún 2010

ale to su len plazove slapky takze ked ich nema cely den ja si myslim ze v pohode aj my mame take...

bubinko83
autor
7. jún 2010

oxan ,ved jasne že nie na cely den.Ale ked som to par ludom ukazala div že ma neukrižovali,že to nema klenbu,patu pevnu a špicu 😲

oxan
7. jún 2010

a kolko takych topanok ze nie su pevne.....

bubinko83
autor
7. jún 2010

ale mne sa praveže zdaju tie sandalky dost pevne,nie? Ako ti v tom maly bežka,nestažuje si?

vevusiatko
7. jún 2010

Podla mna na nich nie je nic nevhodne 😉 Nedala by som ich akurat malej v obcobi ked sa ucila chodit ale vase deticky to uz maju za sebou 😉 a aj ta moja 🙂

oxan
7. jún 2010

nam ich kupili vlani na narodkyups boli este velke tak ich bude mat teraz ale to eln take do mesta xi xi riadne ma kozene zo dvoje....ja by som taek drahe ani nekupila len zato ze ej to adidas ja radsej potom uz kozene....

bubinko83
autor
7. jún 2010

oxan,ale neboli až take drahe vyšli ma 12 euro a strašne sa mi pačili 🙂

@vevusiatko,to su take mamičky asi čo to trošku prehanaju s tym chodenim na pevno. 😀

vevusiatko
7. jún 2010

ako ja s tym chodenim na pevno suhlasim ale v obdobi ked sa dieta uci chodit to mi velmi zdoraznoval aj ortoped ale teraz ked uz vie chodit tak nenosi taku tu klasicku zdravotnu obuv 🙂
a co sa tyka ceny tak u nas stoja tieto topanky cca 17 eur a inde v detskych predajniach stoja sandalky 20 eur 🙂 tie zdravotne 🙂 cena cca rovnaka 🙂

oxan
7. jún 2010

no to si amla asi po zlave inak boli drahsie xixi ael ved na leto je to jedno aj tak budu mat anse deturence este nohy pokazenie ...ale su krasne a pevnu patu budu mat na zimu no nie?...

dianka2374
29. nov 2012

bubinko drahé to je pretože to je proste adidas a ja si myslím že zlé nie sú

ildici12
4. dec 2012

@bubinko83 ako podla mna su uplne nevhodne topanky a nie z toho dovodu ze by nemali klenbu alebo pevny clenok, to topanky ani nemusia mat dieta si ma posilnit svaly chodenim a stavanim a nie ich zafixovat, ale maju absolutne neohybnu podrazku. mala som ich v ruke a uplny otras :( nikdy by som ich svojmu dietatu nedavala, ale toto je iba moj nazor 🙂 🙂