Sandále pre začínajúceho chodca - obuv na leto

majlo1234
23. mar 2023

Inspirovala som sa podobnou temou o prvych topankach. Zeny, prosim vas, co ste davali najmensim detom na obutie v lete? Syn ma rok a pol, chodi cca tri mesiace, byvame v horucej bratislave. Ja nosim cele leto slapky, pre neho to este nebude😄 nejake lahucke sandale, ktore ho neotlacia? Popripade crocsy, tie su uplne lahucke, ale su vhodne z hladiska spravneho vyvinu. Alebo nejake priedusne tenisky? Nohu ma viac menej standardnu, iba vysoky nart. O necely mesiac letime na prvu tohtorocnu teplu dovolenku, tak to chcem vyriesit uz teraz

pribinak
23. mar 2023

@majlo1234 skús na Kramároch obchod Beni, majú výborný vyber a predavačky vedia dobre poradiť akú topánku či sandálku na aký typ nožičky

selest
23. mar 2023

Davala som sandalky aj letne botasky keen cnx

beata_k
23. mar 2023

@majlo1234 Aj sandale z cinaku budu lepsie nez crocsy.

lulu0123
23. mar 2023

Moj mal v tomto veku Tikki sandalky,makkucke,ohybne.

kristina2412
23. mar 2023

My sme obom dcéram kupovali superfit Fanni , chlapčenské sú myslim model Freddy. Mladšej budeme kupovať aj na toto leto, hoci by už mohla mať otvorené ,stále chce tieto...

milanemila
23. mar 2023

@majlo1234 crocsy urcite nie aj ked su lahke neohne v nich nohu. Skus pozriet sandalky froddo prewalkers radu, tikki, ddstep alebo baby bare 🙂

petamich
23. mar 2023

Crocsy su sice lahucke ale absolutne nevhodne, ani starsie deti v tom nevedia chodit, nas mal na dovolenke k vode Slipstop "ponozky", sandale sme mali klasicke Protetika a topanky od DD Step a Protetika take tenisky tenke, ma ale sirsiu nohu a vyssi nart tak preto od nich 🙂

majlo1234
autor
23. mar 2023

@pribinak skocim, vdaka za tip.

@petamich ja som skor myslela normalne sandalky od nich z toho ich speci materialu, nie tie nazuvky ci ako to nazvat. Ale ked som teraz pozerala vsetky tu spominane modely, zistila som, ze sandalmi pre tak male dieta sa rozumeju vzdy topanky so zavretou spickou, to som nevedela ani😅

Vdaka za tipy, musim ist naozaj pozriet do nejakej specializovanej obuvy viacero modelov

majlo1234
autor
23. mar 2023

@lulu0123 tie tikki sandalky su uplne podla nojho vkusu, len ta cena😱 ale ak ich vynosi cele leto, budiz

riamia91
24. mar 2023

Ja som starsej dcerke 2 leta po sebe kupila tieto sandalky, ale potili sa v tom jej nohy, ked bolo uz velmi teplo, no su barefoot:
https://www.sportisimo.sk/alpine-pro/glebo/4448...

Tieto dostala, ja osobne by som jej ich nekupila, a nosila ich minule leto najradsej:
https://www.sportisimo.sk/alpine-pro/glebo/4448...

bluemoon24
24. mar 2023

@majlo1234 pokud bys chtela barefoot, v BA je kamena prodejna Jezko Bezko, tam ti poradi 🙂

riamia91
24. mar 2023

Opravujem sa tie bf mali byt Protetika:
https://www.mall.sk/obuv/protetika-detske-baref...

petamich
24. mar 2023

@majlo1234 hmm no mozno aj nevynosi 😂 my robime len na topanky, nasmu vydrzia presne mesiac, kazdy mesiac odkedy zacal chodit mu poskoci noha o cislo aj viac 😵‍💫

este v Dubravke je super obchod, pani majitelka je uzasna, napisem hned ako si spomeniem ako sa vola

majlo1234
autor
24. mar 2023

@riamia91 vyzeraju dobre, len ozaj take spotnacke😀

@bluemoon24 Pojdem aj tam pozriet a poskusat nieco, ja som si totiz predstavovala normalne sandale s otvorenou spickou, ale to asi nebude vhodna volba
@petamich pravda😄 vlastne ked sa tak zamyslim, aj nas soplos ma uz tretie topanky, ak nepocitam capacky, ktore sme dostali.

riamia91
24. mar 2023

@majlo1234 ja by som jej tie Alpine pro nikdy nekupila, ale sa jej aspon nepotila noha ako v Protetike.

majlo1234
autor
24. mar 2023

@riamia91 tiez som pozerala rozne take sportove, len ci to bude pohodlne a nebude mu odierat nohu, mne vsetky taketo gumene odieraju paty😣

riamia91
24. mar 2023

@majlo1234 mojej neodierali, co som tiez bola prekvapena.

kiki68
24. mar 2023

@majlo1234 za mna znacka Elefant ( Nemecko) , podla mna dostat v Deichmann

lulu0123
24. mar 2023

@majlo1234 Cena sice je vyssia,ale mne sa ich vzdy podari este predat,tak potom to nie je take hrozne.