Pacia sa mi aj tie s polgulami a vselijakymi prilepenymi materialmi na nich, ale vydrzi to ked deti natom naozaj blbnu neodlepuje sa to ? Pripadne videla som aj na sashe ze baby vyrabaju, objednavali ste niekto odtial a koberceky sa neznicili ?
My mame savanu od orthopuzzle, je to prijemne pre mna aj pre dieta, ale teda ze by to nejako casto vyuzival nemozem povedat
@1mina mame od cupilupi 3dielny Vesmir.krasne prevedenie.mame ho uz vyse 2 rokov.stale vylozeny.farby krasne,dieliky drzia a to ich vysavam na najvyssom vykone.je pravda ,ze na tie gulicky sa prach chyta a niekedy sa s tym matrapim,ale to je rovnake predpokladam pri vsetkych ktore maju tie male gulicky latkove nalepene..ale za mna spokojnost.deti sa tam radi prechadzaju,uplne podvedome..syn nieco rozprava a chodi po koberceku hore dole,ani nevie ,ze si masiruje nohy
@lienka9 dakujem za skusenost pojdem pozriet 🙂 mne uz detska fyzio hovorila ze ma.hrozne ploche nozky, a ze uz by to bolo nacase riesit, ale ked som sa pytala detskej tak vraj ortoped ho nebude minimalne do 4 rokov riesit 🤷🏿 ukazala mi len nejake cviky na nozky, co ide tak vselijako kedze mi nerozumie a hovorila aj o tichto kobercekoch. Myslim ze aj starsiu to uputa, ta ma tiez rada take srandicky 😁
Ja som vystačila s obyčajnou dekou a všetkým možným, čo som v kuchyni našla - lievik, cedak atd.
Ušetrené peniaze za podobne novinky som použila na baby plávanie a detské knihy.
Tieto moderne veci sú pekne pre mamičky a okolie. Deťom je to jedno.