S ktorými senzorickými koberčekmi pre deti ste spokojné?

1mina
21. jan 2024

Pacia sa mi aj tie s polgulami a vselijakymi prilepenymi materialmi na nich, ale vydrzi to ked deti natom naozaj blbnu neodlepuje sa to ? Pripadne videla som aj na sashe ze baby vyrabaju, objednavali ste niekto odtial a koberceky sa neznicili ?

veklipo
21. jan 2024

Ja som vystačila s obyčajnou dekou a všetkým možným, čo som v kuchyni našla - lievik, cedak atd.
Ušetrené peniaze za podobne novinky som použila na baby plávanie a detské knihy.
Tieto moderne veci sú pekne pre mamičky a okolie. Deťom je to jedno.

1mina
autor
21. jan 2024

@veklipo neviem ci sme sa pochopili, myslim koberec ktory sa pouziva na ploche nozky pre dieta 🙂 a ano investujem pre toto dieta aj dost do terapii ;)

majlo1234
21. jan 2024

My mame savanu od orthopuzzle, je to prijemne pre mna aj pre dieta, ale teda ze by to nejako casto vyuzival nemozem povedat

lienka9
21. jan 2024

@1mina mame od cupilupi 3dielny Vesmir.krasne prevedenie.mame ho uz vyse 2 rokov.stale vylozeny.farby krasne,dieliky drzia a to ich vysavam na najvyssom vykone.je pravda ,ze na tie gulicky sa prach chyta a niekedy sa s tym matrapim,ale to je rovnake predpokladam pri vsetkych ktore maju tie male gulicky latkove nalepene..ale za mna spokojnost.deti sa tam radi prechadzaju,uplne podvedome..syn nieco rozprava a chodi po koberceku hore dole,ani nevie ,ze si masiruje nohy

1mina
autor
21. jan 2024

@lienka9 dakujem za skusenost pojdem pozriet 🙂 mne uz detska fyzio hovorila ze ma.hrozne ploche nozky, a ze uz by to bolo nacase riesit, ale ked som sa pytala detskej tak vraj ortoped ho nebude minimalne do 4 rokov riesit 🤷🏿 ukazala mi len nejake cviky na nozky, co ide tak vselijako kedze mi nerozumie a hovorila aj o tichto kobercekoch. Myslim ze aj starsiu to uputa, ta ma tiez rada take srandicky 😁