Ahojte chcela by som sa opytat, s ktorými flaskami ste boli spokojne? Mám v pláne kojiť ak budem mat mliečko ale chcem kúpiť aj flasku, rozhodujem sa medzi avent, bibs alebo lovi viete mi povedat ktorá by bola najlepšia? 🙂 pripadne aj cumlíky, zatiaľ mám kúpené bibs a nuk 🙂 a ešte jedna otazka treba kúpiť odsávačku na mlieko ešte predtým ako pôjdem do pôrodnice? Veľmi pekne ďakujem 🤍
Kup sklenenu. Takej sa ziadny plast nevyrovna. Cumlik si dieta vyberie samo. Odsavacku si vyber, ale nekupuj. Ked bude potrebne potom kupis.
Hlavne si nerob veľké zásoby jednej značky/tipu lebo aj tie najospevovanejšie veci nemusia bábätku sadnúť 😊
Ja mam odskusanych 6 znaciek flasiek a najlepšie nam sadli Avent, cumle tiez Avent - ale je to na tebe, kupuj hlavne ortodonticke cumle. 🍀
My mame všetko od Avent cumle, odsávačku a aj fľašky ale tie anticolic 🙂
Ja som toto nikdy neriešila, kúpila som lovi ci už Dudle alebo flasky a hned mu sadli. Až potom som sa dozvedela, že niektoré detičky odmietajú určite Dudle. Hlavne nekupuj veľa. Viem ze sesternica chcela veľmi kojiť a v SOS prípadoch mala takú fľašku od medely co pripomínala prsník.
Dr Browns
Avent. Ja som potrebovala odsávačku už v pôrodnici. Ale mala som predčasniatka. Mala som tiež Avent a aspoň som nemusela toľko prelievať.
Ja som odsavacku napriklad vyuzila hned, kedze mne sa 3 deti zo 4 vobec nevedeli prisat na prsnik. Bolo super mat hned poruke svoju a robit, co bolo treba.
Flasky sme mali na dokrm rozne, najviac sa osvedcila Lansinoh s takym fajnym makkym cumlom. Cumliky mali vsetci MAM, najmladsia uz vylucne tie uzke. Deti mali otvoreny zhryz, ale to sa po vyradeni cumlika napravilo, predkus nemaju. Vyradovali sme dudle v 2,5 roku cca, mali ho na spanie, ukludnenie, vacsinou v noci aj tak bol von.
Odsavacka sa mi osvedcila Medela asi najviac, aj to elektricka.
No a z flasky Medela sa mi tretie dieta zgrcalo, ze az, vobec to nechcelo do ust, takze sme ju pouzili raz. Zbytocne vyhodene peniaze.
@lucia13022023 ja som to tiez kupila. Ale mne to teda prsnik nepripominalo, a malemu tiez nie, vobec to nechcel. Ale ja mam mozno ine prsia, podla mna najlepsie ich imitoval dudel od Lansinoh 🤭😅 Ziadny tvrdy silikon. Ale ako su rozne maminy, tak aj deti.
@nevenka neviek ja som ju nepoužívala, sesternica si zas nevedela vynachváliť 😁
Na fľaše tu bude 100 názorov, dieťa si naozaj vyberie samé aký cumlík mu sedí. Ja som mala pri prvom Lovi z inej mi nechcel a potom prešiel na Avent. Pri druhom som mala automaticky avent.
Čo sa odsávačky týka tak pri prvom som nekupovala a veru ľutovala som že som ju nemala v pôrodnici. Hneď z pôrodnice som šla kupovať. Pri druhom šla so mnou automaticky do pôrodnice. Mala som ručnú Avent.
Ja som davala z lovi. Jedna ktoru chytili. A rovnako aj porom pri dalsom som mala cumel lovi.
Lansinoh jednoznacne
Bibs ani nerozmyslaj
Ja som odsávačku potrebovala už v nemocnici, lebo sa mi ani na 3. deň nerozbehlo mlieko, tak sme mu museli dopomôcť. Odsávačku som mala Avent z druhej ruky a som spokojná.
Fľašu sme mali Avent, na ňu si malá zvykla už v pôrodnici, keď ju ňou dokrmovali. Avent mám je väčšiu fľašu a zatiaľ sme spokojní.
Skúšala som aj sklenenú fľašu babylove z DM s cumlíkom MAM, ale na nášho drobca mal ten cumeľ príliš veľký prietok, tiekol aj bez ťahania, a to som kúpila najmenší prietok.
Flase jedine medela. Su specialne prispisobene, aby si bábo salo samo ako pri prsníku. A tiez su prispôsobené, aby nejedlo aj vzduch, co je pri ostatných flaskach bežné. Cumel jedine curaprox, špeciálne vyvinutý na správny vývin ústneho dutin, a ďasien, aby nevznikol predkus a iné posuny.