S ktorou fľaškou pre bábätko ste boli spokojné?

26. sep 2024

Ahojte chcela by som sa opytat, s ktorými flaskami ste boli spokojne? Mám v pláne kojiť ak budem mat mliečko ale chcem kúpiť aj flasku, rozhodujem sa medzi avent, bibs alebo lovi viete mi povedat ktorá by bola najlepšia? 🙂 pripadne aj cumlíky, zatiaľ mám kúpené bibs a nuk 🙂 a ešte jedna otazka treba kúpiť odsávačku na mlieko ešte predtým ako pôjdem do pôrodnice? Veľmi pekne ďakujem 🤍

luciaruz
26. sep 2024

Flase jedine medela. Su specialne prispisobene, aby si bábo salo samo ako pri prsníku. A tiez su prispôsobené, aby nejedlo aj vzduch, co je pri ostatných flaskach bežné. Cumel jedine curaprox, špeciálne vyvinutý na správny vývin ústneho dutin, a ďasien, aby nevznikol predkus a iné posuny.

beata_k
26. sep 2024

Kup sklenenu. Takej sa ziadny plast nevyrovna. Cumlik si dieta vyberie samo. Odsavacku si vyber, ale nekupuj. Ked bude potrebne potom kupis.

gejb
26. sep 2024

Hlavne si nerob veľké zásoby jednej značky/tipu lebo aj tie najospevovanejšie veci nemusia bábätku sadnúť 😊
Ja mam odskusanych 6 znaciek flasiek a najlepšie nam sadli Avent, cumle tiez Avent - ale je to na tebe, kupuj hlavne ortodonticke cumle. 🍀

lucia23529
26. sep 2024

My mame všetko od Avent cumle, odsávačku a aj fľašky ale tie anticolic 🙂

lucia13022023
26. sep 2024

Ja som toto nikdy neriešila, kúpila som lovi ci už Dudle alebo flasky a hned mu sadli. Až potom som sa dozvedela, že niektoré detičky odmietajú určite Dudle. Hlavne nekupuj veľa. Viem ze sesternica chcela veľmi kojiť a v SOS prípadoch mala takú fľašku od medely co pripomínala prsník.

janulik2008
26. sep 2024

Dr Browns

anketkarka
26. sep 2024

Avent. Ja som potrebovala odsávačku už v pôrodnici. Ale mala som predčasniatka. Mala som tiež Avent a aspoň som nemusela toľko prelievať.

nevenka
26. sep 2024

Ja som odsavacku napriklad vyuzila hned, kedze mne sa 3 deti zo 4 vobec nevedeli prisat na prsnik. Bolo super mat hned poruke svoju a robit, co bolo treba.
Flasky sme mali na dokrm rozne, najviac sa osvedcila Lansinoh s takym fajnym makkym cumlom. Cumliky mali vsetci MAM, najmladsia uz vylucne tie uzke. Deti mali otvoreny zhryz, ale to sa po vyradeni cumlika napravilo, predkus nemaju. Vyradovali sme dudle v 2,5 roku cca, mali ho na spanie, ukludnenie, vacsinou v noci aj tak bol von.
Odsavacka sa mi osvedcila Medela asi najviac, aj to elektricka.
No a z flasky Medela sa mi tretie dieta zgrcalo, ze az, vobec to nechcelo do ust, takze sme ju pouzili raz. Zbytocne vyhodene peniaze.

nevenka
26. sep 2024

@lucia13022023 ja som to tiez kupila. Ale mne to teda prsnik nepripominalo, a malemu tiez nie, vobec to nechcel. Ale ja mam mozno ine prsia, podla mna najlepsie ich imitoval dudel od Lansinoh 🤭😅 Ziadny tvrdy silikon. Ale ako su rozne maminy, tak aj deti.

lucia13022023
26. sep 2024

@nevenka neviek ja som ju nepoužívala, sesternica si zas nevedela vynachváliť 😁

3petka
26. sep 2024

Na fľaše tu bude 100 názorov, dieťa si naozaj vyberie samé aký cumlík mu sedí. Ja som mala pri prvom Lovi z inej mi nechcel a potom prešiel na Avent. Pri druhom som mala automaticky avent.
Čo sa odsávačky týka tak pri prvom som nekupovala a veru ľutovala som že som ju nemala v pôrodnici. Hneď z pôrodnice som šla kupovať. Pri druhom šla so mnou automaticky do pôrodnice. Mala som ručnú Avent.

maryetta
26. sep 2024

Ja som davala z lovi. Jedna ktoru chytili. A rovnako aj porom pri dalsom som mala cumel lovi.

taktotedanie
26. sep 2024

Lansinoh jednoznacne
Bibs ani nerozmyslaj

revikat
26. sep 2024

Ja som odsávačku potrebovala už v nemocnici, lebo sa mi ani na 3. deň nerozbehlo mlieko, tak sme mu museli dopomôcť. Odsávačku som mala Avent z druhej ruky a som spokojná.
Fľašu sme mali Avent, na ňu si malá zvykla už v pôrodnici, keď ju ňou dokrmovali. Avent mám je väčšiu fľašu a zatiaľ sme spokojní.
Skúšala som aj sklenenú fľašu babylove z DM s cumlíkom MAM, ale na nášho drobca mal ten cumeľ príliš veľký prietok, tiekol aj bez ťahania, a to som kúpila najmenší prietok.