S čím umývate dlhšie vlásky ?

ani3012
12. nov 2010

aby neštípal v očiach a vlásky išli pekne rozčesať 🙂
ďakujem

petruska86
12. nov 2010

my pouzivame Nivea Mild Shampoo - to je ten zlty, harmancekovy.... 🙂

burina111
12. nov 2010

my bubchen šampon s kamilkami, je super a neštípe v očiach

traktor
12. nov 2010

ja pri vsetkych detoch Bubchen sampon, nestipu ocka, prijemne vonia a aj sa dobre rozcesavaju vlasky 🙂

benne
12. nov 2010

ja som vystriedala viacero druhov, tých, čo neštípu v očkách a výsledok bol vždy rovnaký (teda spokojná som bola), momentálne mám žltý nivea, ale je u mna občas sesternica-prváčka s hustými vlasmi, tá má johnsons a veru, rozčesávali sa mi vlasy ľahšie 😉 , než ked som jej umývala našimi

evinkal
13. nov 2010

Moja dcérka síce ešte nemá dlhe vlásky,ale kamoškina Minnie ma dlhé husté a používali BOBINY (jahoda)-teraz ho používam ja a teraz má Johnson baby harmančekový-ten je najlepší teda podľa mňa.Ja som ho kedysi používala a teraz si tiež aj pre seba kupujem Johnson baby-pekne sa rozčesávajú.Alebo ešte pre deti Palette vital,ale ten sa ťažko zháňa-pýtaj si šampon s tekutým hrebeňom.Tak si to kupujem občas v lekárni 🙂

30mamina3
13. nov 2010

ahoj ja použivam u staršej dcerky ta ma dlhe vlasky shaumma detsky šampon a som s nim spokojna dobre sa česa a pekne vonia.

janka2732
13. nov 2010

maju taky sprej ak sa ti zle rožčesavaju vlasy po umyvani ja ho použivam zn.shauma dostat kupit v drogerii po umyti nastriekaš va vlasky a fajne sa rozčesu bez toho aby som malu kriakala.

basika
13. nov 2010

na dlhé detské vlásky je Johnson zelený...je na lepšie rozčesávanie a detskú vlásky a neštípe, používame ho

katarnka
14. nov 2010

Ak mozem poradit, my od narodenai pouzivame detsky gel Bioderma ABCDerm, je extra pre deti, pouziva sa ako sprchovy gel a ako sampon, nestipe ocka a ani nedrazdi. Je sice drahsi ale husty a dlho vydrzi. Vlasky nie su domotane a pekne sa lesknu.