ahojte, prosím vás, s čím umývate dcérke cikulku? ked jej umyjem mydielkom tak sa stále hnevá, že ju to štípe. no neviem, či čistou vodou stačí umyť alebo existuje nejaké špeciálne mydielko na intímnu hygienu tak ako u dospelých?dakujem
cistou vodou, prip. Saforelle gelom pre deti, klasicke mydlo tam nema co robit
No moji súrodenci deťom umývajú spodoček detským mydlom a opláchnu riadne, tak neviem čo je najlepšie, každý niečo inšie používa ...
normálne napením celú sprcháčom, mydlo nepoužívame, ale tam celkom dnu s tým nejdem, takže asi len čistou vodou
cistou vodou,mydlo nici mikrofloru 😉
Čistou vodou, keď ju mala vyštípanú, tak som jej umyla so svojim lactacydom a hned rýchlo oplachovala a krémovala (a aj pri lactacyde sa sťažovala, že štípe), našťastie jej sudokrém zaberá okamžite, takže nasledujúci den sa vraciame k umývaniu čistou vodou.
Určite len čistou vodou. Mydlá a intímne mydlá pre ženy sú nevhodné. Dievčatká nie sú malé ženy, ony nemajú laktobacila ako dospelé ženy 😉 a určite aj iné ph
cistou vodou, ked je zacervenana tak jej spravim sedavy kupel z harmanceka a dam troska framykoinu.
čistou vodou
mna mama od malicka ucila ze iba cistou vodou. tak to aj robim a nikdy som nemala mykozy ani zapaly ani nic podobne. teda okrem vytoku pred porodom co je normalna vec a prejde to po porode. a to mam 33 rokov. 😉
Ja umývam len čistou vodou. Ja osobne som začala používať mydlá na intímnu hygienu až po 15ke. A nikdy som nemala žiadne problémy. Čistou vodou nič nepokazíš.