Dobrý deň aká odsavacka je lepšia na mlieko ? Rucna alebo elektricka ? S akou ste spokojne?
Elektricka, neprides o ruky. Nakvacsi komfort su tie ktore sa daju dat do podprsenky a mas volne ruky. Ja mam lowcost babyono elektricku, ktoru musim drzat, ale odsavala som parkrat, cize mne stacila. Vyberaj podla toho, ci chces odsavat vela alebo len sporadicky,
Elektricka, jednoznacne!
Električka, je to jednoduchšie a rýchlejšie
Za mna rucna, mam obe a mam radsej tu rucnu. Elektricka je v krabici niekde hodena
Elektrická
Elektricka..
Mala som manualnu. A teda nie nie nie 😃 vravela som si sak naco bohvieco co bude a tak. Ale aj tak. Nebavilo ma to. Furt to stalacat a tak a nevravim, ze aj ruka z toho uz potom bolela 😃 Ak nahodou niekedy budem este rodit tak elektricka.
V pôrodnici som mala manuálnu,že nech nekupujem zbytočne elektrickú, nie každá ju využije.. a veru rovno z nemocnice sme utekali kupovať elektrickú 🤭 Takže neváhaj,hoc aj z druhej ruky.
Elektrická
Kúp na bazare elektrickú a neoľutuješ
Jednoznačne elektrická,mala som aj ručnú funguje
Samozrejme elektricka a naj ak je bez kablov a je do podprsenky a moze sa pritom robit ina cinnost za mna manualna je strata casu. Elektricku mam Medela Solo a do podprsenky Momcozy M5
Jednoznačne elektricka!! Keď aj z druhej ruky, tu kúpiš za pár €.
Nad manuálnou ani nerozmýšľaj....