Ahojte, pri prvej dcérke (pred šiestimi rokmi) sme používali v prvých mesiacoch plienky Pampers premium care. Teraz čakáme druhé bábätko a pozerám, že na trhu sú aj Pampers Harmonie. Prosím Vás, aký je medzitým rozdiel? Ďakujem
@zuzkaemmka17 ak chceš bez parfumácie, bez chlóru, bez latexu, netestované na zvieratách, mäkké a ešte aj vyrobené na SR, tak netreba kupovať drahé papmers...sú na trhu aj naše slovenské babybabysoft
@zuzanockamt presne tak, tiež používame babybaby soft a sú super 🙂 veľmi sa mi páči že sú slovenské a bez škodlivých látok
@54tinka54 áno, aj ja to oceňujem...som rada, že som ich objavila...väčšinou sú vychvaľované pampers, ale moja skúsenosť hovorí niečo iné
@zuzanockamt fíha, prvýkrát počujem a kde sa dajú kúpiť? Ďakujem
@zuzkaemmka17 na ich webovej stránke babybabysoft
A s kódom BESTFRIEND máte -15%. Tiež ich používame 🙂 predtým sme vyskúšali 6 iných druhov a až tieto sadli.
@patusss ďakujem Vam
@zuzkaemmka17 ja som ich kupila aj v Terne
Pampers pure nepachnu ako ine pampers, za mna je super eco by naty, z 85% kompostovatelne a nepachnu vobec, tovaren ode na obnovitelne zdroje. Su myslim zo Svedska. Ale neviem ci ich na sk dostat. Ale uz tu niekto pisal, ze mate cosi podobne.
@patusss prosím Vás, to sú tieto?
@zuzkaemmka17 áno to sú oni 🙂 tiež odporúčam
@romanapb ďakujem
@zuzkaemmka17 ja som tiez pouzivala pampers harmonie (donedavna sa volali pampers pure), lebo ostatne pampersky ale aj ine mi smrdeli. Su z lepsieho materialu, udrzatelnejsie vyroba, nie su bielene chlorom, bez parfumacie. Za mna boli super, ziadne zapareniny, dobre aj na citlivu alebo ekzematicku pokozku ani sa mi v nich neprecikavala.