Ahojte, asi tu už taká téma bola, ale aj tak by som rada názory skúsenejších mám. Dcérka bude mať v polovici decembra rok. Z motorických schopností si dáva načas. Má 9 mesiacov a zatiaľ sa plazí, preto predpokladám, že cez zimu sa jej ešte behať nebude chcieť a radšej bude čučať v kočíku. Aj veľkosťou ledva teraz prechádzame na číslo 74. Preto stále rozmýšľam či kupovať topánočky na zimu aj na behanie alebo len do kočíka, či overal s otvorenými nohami alebo zatvorenými, či radšej bundičku atď. Aké máte skúsenosti? V kočíku máme teplý fusak, tak tam by mohli stačiť už len pančušky a tepláky/rifle. Či? Vďaka 🙂
@liluska68 zima môže byť ešte aj v marci.. Čiže budeš potrebovať aj zimné topánky na chodenie.. Veľkosť ti však v septembri nik neporadí.. Respektíve.. Ani v marci :D. Ci sa chodenia týka.. Môže kľudne chodiť už v decembri.. Poznám také prípady co postupovali pomalšie ale potom začali rovno v roku chodiť.. Určite by som sa pripravila aj na túto alternatívu..
Este by som asi pockala s touto zimnou vybavickou, este, uvidis ako na tom budete koncom oktobra a potom kupujte podla toho ci sa uz bude brat na nohy alebo nie 🙂
Ja ti nvm, ale vonku este leto neskoncilo, nemyslis,zeje zbytocne riesit zimu, ked si navyse nie si ista, co a ako bude? Ved nezijeme uz v komunizme,kedy sa stali rady na tovar. Dnes je vsetkeho dost, ked to bude aktualne, vybehnes do mesta alebo objednas cez net a mas do tyzdna doma. Tu ti kazdy poradi aj tak len to, co pouzivali oni a to v tomto veku moze byt velmi individualne