prosím vás má niekto skúsenosť s posteľou značky Rico s výsuvným lôžkom???
@ivaaa3 v každej základnej výbave tejto postieľky sú matrace penové, hrúbky 7 cm takže úplne základné matrace so snímteľným prateľným poťahom. tam je len na tebe čo preferuješ a či matrac potrebuješ, na výsuv by som však ten oporúčala objenať a na vrchné lôžko prípadne nie ale to je fakt na tebe či by ti postačoval alebo nie.
ďakujem veľmi pekne za info a koľko stojí u vás,ďakujem 😉
@ivaaa3 my máme stránku www.kralovstvodeti.sk neviem v ktorom rozmere ju chceš - kategéria posteľ s výsuvným lôžkom a kolekcia Rico. Pri objednávke je aj koleso šťastia do Vianoc takže môže byť že si vytočíš aj 10% zľavu 🙂 ale je to na tebe od koho objednáš ja som chcela len poradiť 🙂
ďakujem veľmi krásne 🙂pekný deň
Dobrý večer,prosím vás pekne za aký čas príde posteľ,keď si ju objednáme od vás???ako prebieha platba?je možné zaplatiť 1/2vopred a 1/2sumy,pri prevzatí tovaru?a koľko stojí doprava?ďakujem veľmi pekne
@nomercy ahoj, uz cca mesiac hladam postel pre malu....prezrela som XY stranok, ponuk.....najviac som priklonena zatial od Ikey k jednej ...ale tato postel sa mi taktiez paci....a velmi ma prekvapila oviem uprimne aj cena....to skutocne za cca 150e je postel s mtracom?? citam, ze matrac je nejaky zakladny....ale ten sa da casom lahko vymenit....ale je ta postel skutocne stabilna?? poviem to otvorene...nerozpadne ...sa za mesiac??? dakujem moc ...
Ja ju predávam ako pro-shop, kľudne sa pýtajte, čo treba - rada pomôžem. Náš šofér si z tejto kolekcie bral pre deti poschodovku.