Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať na skúsenosti s vedierkom shnuggle, nie je na nete dosť tak možno sem pridáte skúsenosti, je vhodná na kupanie novorodenca? Píšte co vas napadne. Našla som aj negatívne recenzie aj pozitívne ☺️
My sme ho milovali mala sa v ňom super prehrala a neskutočne si to užívala 😀
Dik baby veľmi sa mi paci chutné úplne. Len som sa bála ci pre úplne malinke bábätko není nepraktické lebo to som našla dosť na nete od bab. Ale podla fofo mi skôr príde praktické ze babo tam neleží čiže sa neponori a nenapije alebo tak 🤗
Mame a setrime ho kym mala nezacne sediet,ma 6 mesiacov a stale sa tam chce posadit len este jej to nejde tak ju hadze zo strany na stranu.inak je to fajn vec,staci liter vody,dat gumove hracky a o zabavu postarane 😉
@simona92101 takže od malička ste nevyužili teda toto hlavne chcem vedieť ale dost bab píše ze sa da aj hned no treba nájsť asi system nejaký 😁
@simik411 da sa aj od malicka len treba babo pridrzat jednou rukou.mne v tomto vyhovovalo lehatko do vane zo zaciatku.inak aj na leto je to fajn vec,netreba bazenik,moze sa cvachtat aj v tom.
@simona92101 dik za radu, úplne som sa do toho zaľúbila vyskúšame snad to nevyhodim po týždni hehe nejak spoločne s muzom sa popasujeme 😁4ruky vo vedierku hah.
@simik411 naša mladá dáma ma mesiac a u nás to bolo tak,že kyblik som si kúpila ja a klasickú vanicku ocko,keďže jemu to prišlo nepraktické. Takže ja kupeme v kybliku a ocko vo vanicke. Mne si mala kúpanie užíva a jemu mrnci 😊😃
@jankabenji 😁😍hihi super ja tiež kúpim ju a budeme bojovať ale stále myslím ze bábätko nejaké extra dlhé a zložité kupanie nepotrebuje. Pridrzime a rukou poumyvame co treba a je 🤗 zlatusik malinka.
@simik411 naša plače keď ju vyberám 🤭,ale je pravda,že teraz ako mala mesiac si tam vie takto posedkat,samozrejme,že nie dlho,ale je tam v podstate tak usadena,ako vo vajicku v autosedacke
Dobrý vecer dámy, prečítala som si diskusiu. Mam doma tiez shnuggle a 2 mesačnú slečnu. Ked sme sa vrátili v pôrodnice vyskúšala som ju v tom raz okúpať, no bala som sa do vedierka novorodeniatko vložiť. Nieje ta poloha pre babo nebezpečná? Keďže este nesedí? Sestra mi potom doniesla klasickú vaničku. No vedierka je mi ľúto, keďže nema žiadne využitie, tak som ho dnes znova, po dvoch mesiacoch vytiahla a skúsil to s ním. Mala v nom vyzerala spokojná, no ja sa stale obávam ci jej sedenie v nom nemoze poškodiť chrbticu? A dali sa Vám detičky v nom dobre poumývať, mne sa zatial vanička páčila viac, mohla som jej lepsie umyť krk, pazusky alebo zadoček, ako ked sedí vo večierku. Alebo je to iba o zvyku? Dakujem vopred za reakcie.
@eternity24 my sme do 6 mes.nepouzivali lebo pokial nesedela tak ju tam hadzalo do stran a upila si obcas aj vody.teraz ked ma dcera 9 mesiacov tak zase uz tam vymysla a je jej to male 😀🙈 ked bola malinka,najlepsie bolo do klasickej vane lehatko a super sa babinko dalo poumyvat.teraz zase skor napustim do vane a čvachta sa,jasi...
@simona92101 Dakujem za odpoved. Mne to tiez pride trochu nepraktické vzhľadom na nedostupnosť miest ako su krk, pazusky, neviem ich v tom vedierku umyť, vo vanicke mi to prislo jednoduchšie. Neviem ci je to mojou nešikovnostou... každopádne by som ho chcela teraz používať, keďže ho mam kúpené. Možno na to časom nájdem nejaký grif.
@eternity24 podľa mňa to je len zvyk celé nic viac, poznám baby co od narodenia úplného majú len toto a nevedia si vynachváliť práveže bábätko tam dobre sedka kvôli tej zarazke ako vo vajíčku v aute 🤷♂️😃 sama som zvedava už čoskoro vyskúšam 😍
Ahojte baby.tak my sme automaticky kupovali Shnuggle ale potom ked sa mala narodila som to aj predala, kedze som ju v tom nevedela dobre poumyvat, hlavne chrbatik, krk, za uškami. No a dosť plakala. Skusala som to asi dva tyzdne a potom som kupila klasicku vanicku a bolo konecne dobre 🙂 teraz uz ma 6 mesiacov a trocha lutujem, ze som Shnuggle predala lebo myslim, ze prave by bol naj cas zacat kupkat v tom. Mala by si tam hopikala a trochu sa aj pohrala
Máme novorodenca a neodporucame. Snazime sa akokoľvek a je to dost nepohodlne, obtiažne, náročné. Dieta treba držať, nemate volne ruky, zle sa umyva zadocek... velmi sme sa na nu tesili, uzasny popis mala ako ju odporucaju porodne asistentky ale pre novorodenca je to fakt blbosť.
Ak ma niekto zaujem predame mu lacnejsie tu nasu. 🙂
ja som vedierko nechcela, mame vanicku od babypatent a sme s nou spokojny, vies si v nej rovno drobca odvazit
@simik411 za mna super, mala ho milovala, aj si to kupkanie od mala uzila, ked sme ju skusili raz dat do vanicky tak len nechapavo lezala a trebalo ju tam drzat, tak si sama sedela, kopkala nozickami 😊