Pyžamká Vaeinat baby

veverka84
6. aug 2012

chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymito pyzamkami?moja dcera je dost chuda a vyzeraju take slim 🙂 a navyse maju krasne motivy,len neviem ktoru velkost objednat kedze 3-4 nerobia a dcerka bude mat 3 roky v novembri...podla rozmerov mi pridu 2-3 roky akurat a 4-5 velke...

oliverko5
6. aug 2012

ahoj..my ich mame asi mesiac maly bude mat v decembri 3 roky a su nam nadoraz hlavne vrch nohavice su dlhsie a uzke dost.dostali sme to to ako darcek ale na mimibazari su aj velkost 3-4 roky ked som dobre pozerala..inac spokojnost nenatahuju sa a su pekne farebne.

veverka84
autor
6. aug 2012

@oliverko5 mne napisali ze v 3-4 velkost sa nerobia...asi vezmem na skusku vacsie len vsade sa objednavaju do kelu...a chcela som jej ich do skolky na september.

oliverko5
6. aug 2012

skus na mimibazari maju tam najvacsi vyber a mas to doma do tyzdna ja tam nakupujem skoro vsetko..ja som tiez objednavala malemu do skolky uz.

veverka84
autor
6. aug 2012

@oliverko5 mas nejaku konkretnu co si objednavala lebo mne zatial 3 odpisali ze na objednavku do 2 tydnov cca...len ja som v 36 tt tak radsej by som mala pre nich vsetko nachystane pre istotu...

trinastka
6. aug 2012

mohla by som vediet kde presne na mimibaz. to najdem? nemozem to akosi tam najst.Rada by som,kedze sa blizi nastup do skolky.Vďaka

oliverko5
7. aug 2012

@veverka84 ahoj myslis konkretne pyzamka ale aj ine veci?

veverka84
autor
7. aug 2012

@oliverko5 pyzamka ostatne aj ja kupujem cez mmb 🙂

oliverko5
7. aug 2012

daj si vyhladat pyzamka uved velkost a znacku pyzama tam ti to vyhodi uz.

trinastka
7. aug 2012

dakujem moc...su krasne