Pura fľaša

effy777
23. nov 2023

Ahojte žienky
Idem si po radu prípadne normálny názor 😀
Malý maskoti 2 roky a odmieta piť so slamkovych fľašiek takže ficime alá dudel na fľaške.
Našla som túto fľašu s naustkom či to nie je taký update po dudli teda či si niektoré z vašich detí na to nepriviklo.

nikpa
23. nov 2023

@effy777 naši obidvaja po klasických dudloch prešli presne na tento naustok Pura. A inak tieto fľaše majú aj klasické dudle ktoré si vieš tiež kúpiť keby naustok neuspel.

lia2022
23. nov 2023

@nikpa Mňa by zaujímalo či táto pura fľaška udrží aspoň nejaký čas požadovanú teplotu vody a nepreteka. Ďakujem ❤.

hendikep
23. nov 2023

@lia2022 ano su termo verzie ale su tazke

andreatytler
24. nov 2023

@effy777 Tato konkretne neudrzi teplotu. Treba kupit termoflasu.
Vyskusali sme vselijake sposoby pitia vody, ale tento naustok bol najuspesnejsi. Urcite odporucam.
Ak sa plna flasa prevrati na zem, vytecie mozno par kvapiek cez naustok. Z uzaveru netecie nic. Ak plnu flasu obratite hore dnom a hlavne zatlasite na ten naustok, tak voda vyteka. Nie prudom, ale ak sa vam prevrati v batohu a pocas cesty ten naustok bude narazat na steny batohu, budete tam mat mokro. Uzaver na flasu je len taky silikonovy vrchnak, ktory sa len nastokne a vobec nedrzi.
Tato flasa nie je dobra do tasky alebo kocika, ale je skvela na doma tak ze ju dieta ma na stole a chodi sa z nej napit cely den. Ak ju nahodou prevrati, nic sa nedeje, lebo stihnete zodvihnut. Ten silikonovy rukav zarucuje ze sa v rukach nesmika. Je velmi dobra velkost ze aj male deti su ju vedia dobre chytit. Bola jednou z najoblubenejsich hraciek nasho syna ked mal asi rok.
Super lahka udrzba koli tomu ze je nerezova. Naustok sa odporuca menit tak casto ako cumel, lebo sa neda umyt zvnutra a po urcitom case sa zanesie.

marrie5385
24. nov 2023

@effy777 ja mám takú na predaj, ak by mal niekto záujem, použitá len párkrát.😉

nikpa
24. nov 2023

@lia2022 ak kúpiš verziu termo, tu drahšiu tak udrží teplotu ale ako píše vyššie, v ruksaku tečie a to aj so športovým uzáverom pre väčšie deti, aj so silikónovým pre menšie.
Ten naustok sa dá dokonale umyť, len sa s ním treba pohrať, syn mal 1 asi 2 roky a ešte z neho pil aj mladší a stále ho mám doma, nič mu nie je. Je vyvareny a vycisteny, kľudne sa dá ešte použiť.
@andreatytler

andreatytler
24. nov 2023

@nikpa Ved aj my sme pouzivaly jeden rok a ani ten nas nesmrdel, ani nebol spinavy ale nedostanes sa kefkou uplne cez a tak to len preplachujes. Proste som z toho nemala dobry pocit. Pri prevarani sa mi na tom usadil vodny kamen, alebo co to bolo a nebolo to uz take hladke a tym padom sa to zase tazsie cistilo. Takze som to skusila len raz a potom uz nikdy.

lia2022
24. nov 2023

@lia2022 Pýtala som sa koli tomu lebo presne túto som kúpila v domnení že vonku mi udrží čajík teplý ale keď vravíte že nie, tak ju ani nechcem 🙄. Je nová, zabalená v krabici , neodskúšaná, tak ak by mala nejaká mamička záujem , rada ju posuniem lebo na doma fľašku mamé a ja som práveže chcela do batohu na von 😉.

nikpa
24. nov 2023

@andreatytler ja som to prečistila medzizubnou kefkou a dreveným špáradlom na zuby 🤷😀 tak som sa dostala aj skrz cez tie malé otvory.

effy777
autor
24. nov 2023

@hendikep aha takže tá klasická je na také samostatne držanie dieťaťa ak sa chce napiť ale termo radšej nie moc aby nepadla do tváre ? Dobre vedieť ďakujem

hendikep
24. nov 2023

@effy777 ano ony su tazsie obe ale termo su dvojstenne takze ked tam das vodu tak dieta to poriadne neudrzi… a co si sa pytala na tesnenie tak viac krat sa mi stalo ze pretiekla a este som mala problem s naustkom takym tym slamkovym ze sa vytvoril podtlak a trebalo vypustit vzduch aby sa dalo pit… a to ze kazdu chvilu … osobne by som teraz sla uz do inej nez do PURY

hendikep
24. nov 2023

ja som to prevarala v kyseline citronovej to slo dobre si myslim

andreatytler
24. nov 2023

@nikpa Aha. tak sparatko ma nenapadlo.🙂

andreatytler
24. nov 2023

@hendikep Mne sa nezdala ta klasicka tazsia. Praveze sa mi pacila ze ma dobry balans. Niektore flase nie su dobre vyvazene a ked sa ides napit tak ako sa voda leje dopredu tak sa to prilis rychlo prevazi a udrie dieta do tvare.

adrianap83
24. nov 2023

@effy777 ahoj aj my máme. Všetky násady. Ale syn nemal veľmi rad slamky. Ani tento náustok 5x nemiloval. Vypil, no veľmi rýchlo sme prešli na ten športový náustok.

hendikep
24. nov 2023

@andreatytler no mozno je to tym ze ja tu termo mam tu s najvacsim objemom ale tak jednoznacne su tazsie nez plastove .. zavisi od toho pre ake velke dieta

andreatytler
24. nov 2023

@hendikep Ano, to urcite su tazsie ako plastove, ale mne sa to na nich pacilo ze tie plastove su velakrat zle vyvazene.

evelynka86
8. júl 2024

@adrianap83 prosim ta, aj tebe sa ten sportovy naustok v batohu otvara? Prave som ho objednala a teraz citam recenzie, ze sa otvara..ale len od dvoch mamiciek, tak neivem.. mam teraz slamkovy vrch a na tom ten lahky siliknovy vrchnacik, a tece to, ked sa v taske pritlaci ta slamka, tak som chcela nieco s pevnym vrchnakom.

adrianap83
9. júl 2024

@evelynka86 ahoj, vieš, že asi 2-3x sa mi otvoril. No ved uvidíš. Mne sa ten systém veľmi páčil, že sa dokupuju rôzne vrchnáky, ale tento športový syn veľmi nechcel. Radšej odšrubujem komplet celé a napil sa rovno cez hrdlo fľaše. Toto mi tam chyba v ich ponuke. Obyčajný pevný vrchnák, keď už nechceš náustok, žiadneho typu.
Snáď Tebe bude dobre fungovať 🙃