Ahojte, chceme kupit malemu topanky, chcem sa poradit v predajni aky typ topanociek je prenho vhodnejsi. Rozmyslam nad protetikou alebo D. D. Step, s ktorymi mate lepsiu skusenost? Vdaka.
Tazko povedať, obidve znacky maju rozne rady pre rozne typy nôh, aj bf aj nie bf.. mozte pomerat doma, nech viete aspoň typ nozky, rozmery..
@denuska999 ja ti poviem len tolko . Ze obuv treba striedat . Raz daj obuv pevnu obuv čo je protetika a niekedy zas bf . Lenze vela mamiciek asi nevie ,ze pri bf sa dietatku rozcapkava nozka do sirky . A potom neskor pridu na to , ze vsetky klasicke topanky su uzke a tlacia . Necham na teba
@denuska999 topanocky chod vyskusat, lebo tych rad je vela. DDstep napr donedavna mali o pol cisla kratsie ako napr Protetika a Rak. Protetiky boli na fakt tučnú nôžku a suchý zips by si obtočila aj 2x okolo. Teraz sa mi stalo, že Protetika zimné sú menšie ako DDstep 🙆🤷.
@denuska999 pozeram, ze si z BA - Ruzinov, tak to mas blizko do obchodiku Jezko Bezko. Odporucam - tam ti perfektne poradia, synovi odmeraju nohu a odporucia ti typy a znacky topanok presne pre neho.
Niektore deti maju uzsiu nohu, ine zas vyssi priehlavok,.. kazda znacka sedi inak, a okrem barefoot a klasiky existuje napr. aj alternativa - nieco medzi bf a klasikou.
Urcite pozri Jezko Bezko, odporucam, synovi (4r) inde topanky ani nekupujem.
https://www.jezkobezko.sk/
@zuzuliennka1 dakujem🙂
Dakujem vsetkym za odpoved
To sa nedá takto povedať. Záleží či chceš ísť cestou BF. Topánky sa vyberajú hlavne podľa šírky a veľkosti priehlavku. Každé dieťa ma iné proporcie nohy, takže každému sadne niečo iné. Jednému dd inému protetika bf ďalšiemu old soles, fare bare....