Prvé topánočky - Protetika alebo D. D. Step

denuska999
18. nov 2021

Ahojte, chceme kupit malemu topanky, chcem sa poradit v predajni aky typ topanociek je prenho vhodnejsi. Rozmyslam nad protetikou alebo D. D. Step, s ktorymi mate lepsiu skusenost? Vdaka.

panda21
18. nov 2021

To sa nedá takto povedať. Záleží či chceš ísť cestou BF. Topánky sa vyberajú hlavne podľa šírky a veľkosti priehlavku. Každé dieťa ma iné proporcie nohy, takže každému sadne niečo iné. Jednému dd inému protetika bf ďalšiemu old soles, fare bare....

enoula
18. nov 2021

Tazko povedať, obidve znacky maju rozne rady pre rozne typy nôh, aj bf aj nie bf.. mozte pomerat doma, nech viete aspoň typ nozky, rozmery..

kika1905
18. nov 2021

@denuska999 ja ti poviem len tolko . Ze obuv treba striedat . Raz daj obuv pevnu obuv čo je protetika a niekedy zas bf . Lenze vela mamiciek asi nevie ,ze pri bf sa dietatku rozcapkava nozka do sirky . A potom neskor pridu na to , ze vsetky klasicke topanky su uzke a tlacia . Necham na teba

nwnw
19. nov 2021

@denuska999 topanocky chod vyskusat, lebo tych rad je vela. DDstep napr donedavna mali o pol cisla kratsie ako napr Protetika a Rak. Protetiky boli na fakt tučnú nôžku a suchý zips by si obtočila aj 2x okolo. Teraz sa mi stalo, že Protetika zimné sú menšie ako DDstep 🙆🤷.

zuzuliennka1
19. nov 2021

@denuska999 pozeram, ze si z BA - Ruzinov, tak to mas blizko do obchodiku Jezko Bezko. Odporucam - tam ti perfektne poradia, synovi odmeraju nohu a odporucia ti typy a znacky topanok presne pre neho.
Niektore deti maju uzsiu nohu, ine zas vyssi priehlavok,.. kazda znacka sedi inak, a okrem barefoot a klasiky existuje napr. aj alternativa - nieco medzi bf a klasikou.
Urcite pozri Jezko Bezko, odporucam, synovi (4r) inde topanky ani nekupujem.
https://www.jezkobezko.sk/

denuska999
autor
20. nov 2021

@zuzuliennka1 dakujem🙂

denuska999
autor
20. nov 2021

Dakujem vsetkym za odpoved