Prvé topánky pre 11 mesačného

hsara99
21. sep 2021

Ahojte, hľadám prvé topánky pre syna (krpčiak takmer 11m), ešte nechodí no ďaleko od toho nemá. A úprimne vôbec neviem čo a kde hľadať 😅 je baculatejsi, aj nôžku ma baculatu a trosku širšiu, dĺžka 11,5cm. Rada by som teraz na jeseň a zimu topánky na von (doma bude chodiť bosý) a nejaké capacky na spinkanie na kočíka ☺️ Ďakujem pekne za rady

mimusa_25
21. sep 2021

Pripnem sa ak môžem , tiež to teraz riešime 🙂 malý je tiež bacuľko, bude mať 11 mesiacov. Zatiaľ nechodí ale už to každú chvíľu príde keďže po ohradke a okolo nábytku už krúži 🙂

pamela_9
21. sep 2021

@hsara99 ahoj ,, ja som svojmu malemu kupila tieto čižmy keď ešte nechodil . Tiež má širokú nožičku a je veeeelky problém kúpiť na neho obuv. Tieto sú super, lebo sa nevyzúvajú (suchý zips) a obujes na každú jednu nozicku .. širokú/uzku .. no ako prvé cizmy alebo take do kočiara sú super

euka210
21. sep 2021

@hsara99 ja som kupovala topanocky Wanda na jesen, alebo aj Rak su dobre. Na zimu Protetiku.

nika3136
21. sep 2021

Znacku ti neporadim.
Ci sa rozhodnes pre barefoot alebo klasicke tvrde topanky, logicky by som vyberala podla nohy - dlzka, sirka, nart, pata, tvar nohy + brat v uvahu nadmerok.
Tito krpci maju este dost tuku, niektori maju nozky fakt baculate a pride mi naozaj hrozne napchat im chodidlo do pevnej uzkej topanky.