Ahojte, hľadám prvé topánky pre syna (krpčiak takmer 11m), ešte nechodí no ďaleko od toho nemá. A úprimne vôbec neviem čo a kde hľadať 😅 je baculatejsi, aj nôžku ma baculatu a trosku širšiu, dĺžka 11,5cm. Rada by som teraz na jeseň a zimu topánky na von (doma bude chodiť bosý) a nejaké capacky na spinkanie na kočíka ☺️ Ďakujem pekne za rady
@hsara99 ahoj ,, ja som svojmu malemu kupila tieto čižmy keď ešte nechodil . Tiež má širokú nožičku a je veeeelky problém kúpiť na neho obuv. Tieto sú super, lebo sa nevyzúvajú (suchý zips) a obujes na každú jednu nozicku .. širokú/uzku .. no ako prvé cizmy alebo take do kočiara sú super
Znacku ti neporadim.
Ci sa rozhodnes pre barefoot alebo klasicke tvrde topanky, logicky by som vyberala podla nohy - dlzka, sirka, nart, pata, tvar nohy + brat v uvahu nadmerok.
Tito krpci maju este dost tuku, niektori maju nozky fakt baculate a pride mi naozaj hrozne napchat im chodidlo do pevnej uzkej topanky.
Pripnem sa ak môžem , tiež to teraz riešime 🙂 malý je tiež bacuľko, bude mať 11 mesiacov. Zatiaľ nechodí ale už to každú chvíľu príde keďže po ohradke a okolo nábytku už krúži 🙂