Ahojte, nemate nejaky tip na prve topanky - zimne (na teraz) topanocky pre dieta so sirokymi nozickami a zrejme aj vysokym nartom? Totiz mala som vyhliadniute barefoot protetika ale nakoniec ich ledva obul a podla mna ho museli aj tlacit nakolko mala som problem mu tam vobec napchat nozicku.
Potom sme skusali Old Soles ale nemali dobre cislo, a este mi radili little blue lamb ale tie nemali. Este rozmyslam, ci mozno dd step by neobul, pridu mi take sirsie..
Na fyzio mi povedali, ze v zasade zatial by mu stacili nejake zimne capacky takze aj preto nejak neriesim, ze ci barefoot alebo nie, zda sa ze bude uspech ak vobec daco obuje. Pre starsieho sme nekupovali barefoot a aj tak ma ploche nohy, takze ja na to nejaky vyhraneny nazor nemam. Takze ak mate nejaky tip aj na nie-barefoot topanky tak kludne napiste. V podstate ideal by z mojho pohladu bola topanka so spevnenou patou ale inak pruzna a ohybna, ale ako pisem, ked vidim, ako ma problem cokolvek obut tak hlavne potrebujem daco vobec kupit, aby mu nebola zima a mohol chodit po vonku 🙂
Dakujem za rady.
@alex2019 skúste bonprix
Ja mam podobny problem. Dd step ani nenavleciem na nohu- mame vsak len jeden model doma objednany cez net, takze mozno moja chyba. Od protetiky ma na snurovanie, tie su fajn. A potom zateplene capacky bobux a froddo prewalkers
@majlo1234 tak som objednala tie Old Soles, tie skusal vcera v Jezko Bezko len teda nemali tu velkost ako sme potrebovali, tu som teraz nasla v inom obchode (sice v inej farbe ako som chcela ale tak prezijem).. a tie Froddo prewalkers obuje? a tie Bobux su fajn? lebo chcela by som mu aj daco na doma, ponozky si stale vyzuva, potom chodi bosy a zem je podla mna predsalen relativne studena aj ked inak mame teplo.. tie Bobux vyzeraju velmi pekne. myslela som, ze Rak papucky na doma, len tiez tam maju otrasne dodacie doby, plus tie normalne sa zvykli smykat, co si pamatam.. radsej by som daco kupila v obchode, kde to aj vyskusa a hned to mame doma, nie objednavat, v horsom pripade vracat (lebo ved vacsinu topanok on neobuje) a cely tento otravny kolobeh..
Froddo prewalkers aj bobux sú na úzke nohy s nižším priehlavkom, čiže na jeho nohu nevhodné.
Ddstep boli naše prvé, skúste 🙂