Prvé gumičky do vláskov

nikolet_89
17. okt 2012

Ahojte maminy, odkedy ste zacali paradit svoje dievcatka gumickami do vlaskou ?? Moja mala ma 8 mesiacov a da sa jej urobit mala fontanka, len sa bojim ci jej to nemoze ublizit, ci ma uz take pevne vlasky. Dakujem za odpovede

simca06022011
17. okt 2012

ja davam malej iba sponky, aby jej ofina nepadala... ale to sme zacali az od nejakeho 16mesiaca

babulkaa
17. okt 2012

ja tiez davam len sponky na ofinku gumky nedavam mame dost jemne vlasky a gumicka ic neudrzi

monci8888
17. okt 2012

Ja som jej takisto dávala len sponky, s gumičkami sme začali až teraz, keď má 17mesiacov, aj to tie tenké, jemné, hodvábne 🙂

nikusapechova
17. okt 2012

ahoj podla mna to zalezi od vlaskov. moja sa narodila vlasata a zostala tak doteraz ma 10 mesiacov a pre vlasky jej kazdy hada rok a viac robim jej fontanku podla mna je hlavne kupit dobre gumky

aivill
17. okt 2012

Ja som malej od 6 mesiacov dávala najprv malilinké štipce - na ofinu, držali super - nechcela som jej moc pritláčať sponky/pukačky o hlavičku( a tie malinké pukačky neboli moc pevné a nedržali...)a gumkami som ju tiež ešte nechcela trápiť..., no po 1 roku už v pohode sponky aj gumičky malé - gumenné, nie obalené - tie by jej padali.