Protišmykové ponožky do topánok

mama4444
14. nov 2022

Dobrý deň dnes som sa dozvedela od jednej pani v obchode že nemám dieťaťu dávať do topánky protišmykovú ponožku pretože ho to tlačí topánka sa tým že je to protišmykové ťažšie aj Obuva (dieťa má vysoký nárt)tak som sa chcela opýtať že či táto informácia je ozaj taká pravdivá že protišmykové ponožky su nato keď dieta sa učí chodiť aby sa ne šmýkalo a nepadlo na zem. Dakujem

veronikaszabova
14. nov 2022

@mama4444 mna osobne by nikdy nenapadlo davat protismykove ponozky do topanok. Naco? Ved ho to musi tlacit.

katkaseiner
14. nov 2022

protismykove ponozky su na chodenie/lezenie naboso, teda len v ponozkach. neregistrujes ze su ovela hrubsie (alebo minimalne ten spodok) ? Chuda dieta este ked ma vysoky nart, verim ze mas velky problem potom kupit normalne topanky kam sa tie ponozky zmestia...

domak2
14. nov 2022

Niekedy keď som lenivá a ponahlame sa z domu tak sa snažím mu napchat nohy v protismykovej do topánok, ale ved to ani nejde😅 vždy sa musím otočiť a ísť po normalne ponozky. Jedine žeby mal topanky o 2 čísla väčšie. Nevadí to na tých tenuckych ponozkach kde je len pár písmen alebo bodiek.