Ahojte, nakolko syn zacina chodit a aj preto, ze je uz chladno, potrebujem mu kupit topanky. U starsieho som tusim kupovala Raky. Fyzioterapeutka kam chodime (chodime v podstate preventivne, nie je mu nic) povedala, ze v zasde mu teraz ziadne extra topanky netreba, ze stacia aj teple capacky (teraz ma take kozene dd step a tie su fajn len tenke) a ze aj ked bude chodit tak prvy mesiac este nemusim topank riesit. Aj s ohladom na to uvazujem aj o barefoot topankach, lebo to je najblizsie capacke. A narazila som na protetika barefoot, vzdy sa mi tam tie topanky pacili (z nejakeho dovodu siu krajsie nez tie standardne od nich) len teda pre starsieho sme barefoot nekupovali a dnes ma ploche nohy aj tak a teda uz o nich ani neuvazujem. Mate skusenost s tymito topankami pre male deti? Konkretne tieto sa mi pacia. Dakujem za radu.
Vyber topanky zalezi od nohy. Protetika su na baculatejsie nozky a su sirsie v pate. Ne uzkej / chudej nohe nebudu sediet.
@zuzanaete na uzku patu ktore odporucate? Lebo sme skusali aj DD step, akoze tie s tou pevnejsou patou, nie uplne barefoot, ten najuzsi model, co maju, ale jesenne a v tom chodil ako klaun, nesedelo mu to vobec. Zimne budu asi trosku lepsie na tom, predsa tam mlzem dat aj hrubu ponozku. Ale neviem...
@sims122
@zuzanaete dakujem...
Tak zase nie hrubu ako hrubu, ale take tie frote hrubsie davam, kedze ma studene nozky stale, to ma po mne. Mne je zima vzdy vo vsetkom a to ja som mavala fakt aj velke topanky, kedze mam malu nohu a casto som nosila o cislo vacsie a riesila to vlozkami a tak, ale stale tam ten priestor na pohyb bol.
@alex2019 skúste sa pridať na fb stránku Bose nôžky bez prekážky. Tam poradia s barefoot. Pripadne najlepšie by bolo keby ste šli do predajne kde predávajú len čisto barefooty. Tam nohy pomeraju, vyskúšajú a poradia. Lebo môže mať napríklad širšiu nohu a protetiky nie sú na širokú.