Ahojte objednala som malemu sandalky od protetiky dneska som si ich bola vyzdvihnut na poste a ostala som trosku zarazena pretoze neboli v krabicke boli len v sacku a na sacku bolo napisane made in china a nad tym germany.mate s tym.neaku skusenost?dala som za ne 22e kupovala som ich na mimibazare nove
Tak to Protetika určite nebola, majú krabicu s logom, logo je aj na obuvi
Dievcata neviete ak stat vyraba znacku protetika?je to nasa slovenska znacka?
@pribinak logo na obuvy mam ale prislo mi to v sacku a to sa mi zda cudne
@sladkabeatrice aj mne, lebo krabica s logom je vzdy
@sladkabeatrice Protetika je slovenská.
Obrat sa priamo na Protetiku s otazkou, ci sa jedna o ich vyrobok. Mozno pomozes odhalit falsovatelov alebo ti potvrdia, ze si kupila original. Kontakt najdes na ich stranke www.protetika.sk
@sladkabeatrice Môžeš sem hodiť link na ten mmb, od koho si to kúpila ?
@sladkabeatrice, kludne mohla mat predavajuca znienu krabicu tak ich dala do sacku aky nasla. Daj sem fotku. Neni problem kupit aj protetiku z netu, ved aj v zdrav. potrebah ih objednavaju rovnako ako predavajuce z netu. Na nete mas modely, takze si pozri ci su v katalogu. Daj prosim fotku. Maju na zipse aspon tu visacku s jezkom?
ja som pocula, ze protetika si dava vyrabat topanky aj do Ciny, ze sa nevyrabaju na Slovensku..
Protetika je slovenská, aj sa vyrába tu na Slovensku, ale napr. plátenky s názvom Prorelax čo predávajú nie sú ich značka, vyrábajú to Maďari. Pani z predajne mi povedala, že oni látkovú obuv nerobia, len koženné výrobky, to si len dávajú dovážať.
Ak si objednala originál protetika sandálky, tak by mali mať aj krabicu, aj visačku z ježkom, ale možno je pravda, že Ten predajca z internetu nemal krabicu, tak to dal len do sáčku, aj keď by si to nemali dovoliť.
protetika je slovenska, ale vyrabat si niektore typy davaju napr aj v taliansku. Uz dvakrat mi to povedala pani v protetikovej predajni.
ja som tiez vzdy mala detske topanky od nich v krabici. napriklad moje slapky boli vzdy v sacku,ale bolo tam logo protetika a boli normalne zatavene,az predavacka ich predomnou otvarala na skusanie...
mne prisli teraz pre maleho gumaky od protetiky a tiez v sacku, a isto su protetika
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=155579
Od tohoto inzerenta som to objednavala
@sladkabeatrice ja som zatiaľ kupovala malej Protetiku len raz, ale to v zdravotníckych potrebách a topánočky boli v krabici a mali k tomu aj návod + ošetrovanie obuvi. Tiež myslím ako dara76, že ak chceš mať istotu, tak sa obráť priamo na "výrobcu" a od nich si zisti, či to je ich originál výrobok. Prajem, aby bol ... 🙂
Ano hned v piatok som im pisala ale zatial.ziadna odpoved neprisla dufam.ze sa ozvu lebo ak nie tak ich asi radsej vratim za taku cenu si radsej zajdem do overenej predajne a kupim tam
@sladkabeatrice Tak ako? Čo si zistila? Zobral ich predajca späť? Protetiky kupujeme pravidelne a majú tú klenbu zvýraznenú, aj tak dookola obšitú, alebo ako by som to opísala.
@sladkabeatrice Ako si dopadla?
@pribinak ja by som si pozrela pred vynesenim rozsudku o "fakeoch" najskor kolekciu protetiky a ak tam taka obuv je, tak neriesila.. pretoze podla mna jednoznacne chceli setrit na postovnom a neposlali to v krabici/ak vobec krabica bola.. 🙂
A inak pri kupe cez net sa da tovar do 14dni vratit, cize nie je o com... Neznasam reciciky o falzifikatoch.. mam na to pri svojej praci doslova alergiu, tolko reci a ked sa spytam na jeden priklad konkretny, tak nikto nic... (mame eshop cca 8 rokov zabehnuty a teda napocuvali sme sa toho dost, bohuzial ani jeden realny pripad v nasom "internetovom odvetvi" nebol...)
Ahojte babenky pisala som teda do protetiky a potvrdili mi ze ten pan co som od neho sandalky kupovala je ich dlhorocny odberatel ale nechapali preco mi to prislo tak ako mi to prislo.tal som pisala trda konkretnemu predavajucemu ze preco mi to prislo tak nevhodne zabalene.odpisal mi s tym ze to posielala kolegyna ze sa stahu tak naju trocha chaos a asi nemohla najst original krabicu.tak som to uz nechala tak.
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... vyzerá to tak ,že si kúpila hocičo len nie protetiku ,ja ich kupujem v zdr.potrebách pre deti...