ahojte,,,som mamicka 2 deti a 2 na ceste,,chcela by som poprosit mamicky ci mi nevedeli za symbolicku cenu poslat nejake vecicky pre dvojcata,..potesi vselico pre babetka,,viem ze mi budu pisat niektore mamicky ze tu zobrem,ale myslim si ze neni hanba prosit o pomoc ked je clovek v nudzi,alebo ano??cakali sme jedno a idu dve 🙂 Dakujem vopred vsetkym milym maminkam
@tulipanka33 ziadat o pomoc nie je hanba... no zneuzivat ju, ano. Je tu vela nickov, co ju zneuziva, tak uplne chapem mamicky, ktore reaguju na podobne prispevky trosku opatrnejsie .
ako je uz pisane, hanba to nie je. Skus aj stranku podajdalej.sk tam si maminky takto pomahaju 🙂
@tulipanka33 ahoj 🙂 ja babatkovske veci už nemám všetko som darovala kamoške .Ake stare su tie detičky čo máš? ked tak možno dačo na nich z čoho moj drobček už vyrástol 😉 nejake hrkálky by sa našli .No velmi som asi nepomohla 😒
@lucka1987 jasne chapem ich,,ja nechcem nic pre seba,,len pre malinke 🙂 a nie zadarmo ako pisem za symbolicku cenu alebo postovne
@monika76 si mila 🙂 deti mam stare 4 a 6 dcerka a syncek 🙂
@katkuz dakujem kuknem tam
@tulipanka33 skusim daco pohladat no ja mam pomalicky 2 a 8 rocnych chlapcekov ,no a 18 ročného 😀
@tulipanka33 hamba to nie je žiadať o pomoc,no tu si mamičky pomahaju predajom vecičiek a za ziskane peniažky kupia svojim ratolestiam nove kusky do šatnika 🙂 😉 ,ja som prednedavnom kamaratke vecičky darovala a viem že to nebude zneužite lebo byvaju kusok od nas a viem v akej situacii žiju 😔 vyskušaj stranku podajdalej.sk 😉
@nikolca je to dost smutne ze niektore mamicky to tak zneuziju ☹ ja tiez som darovala vecicky dalej rodine ktora bola natom ovela horsie a viem ze neboli zneuzite,,neplanovali sme uz malinke ale prislo to 🙂 a potom sok ked povedali ze budu 2 🙂 ale tesime sa nane aj ked nemame vela penazi ale sme bohaty 🙂
@tulipanka33 to je tak najlepšie,darovať niekomu koho poznáš. ako už píšu dievčatá vyššie, veľa žien chce mať z toho zárobkovú činnosť a žobrú o skoro nové, značkové veci a potom ich predávajú.
môžeš skúsiť aj takto a aj nejakú charitu. tam sa dajú tiež zohnať pekné veci nielen pre detičky ale aj pre teba ak by si potrebovala.
nie je to hanba ísť niekde a požiadať o veci, hanba by bola keby si kradla, nemala dať deťom čo jesť a a sedela aj s mužom doma, ak ide len o dočasnú núdzu netreba sa hanbiť, v terajšej dobe sa do takej situácie dostane veľa aj slušných rodín.
@dada1212 ja nepotrebujem pre seba nic ja uz nerastiem 🙂 a co mam to mi je dost,.a mas pravdu ako som pisala niektore stoho robia biznis a je to dost smutne 😒
spýtam sa uplne zo zvedavosti, lebo však to tiež nie je hanba! Máš dve deti, to nemáš po detoch vecičky? to musia byt dvojičkové? prepáč, ale trochu ma to zarazilo. Ja byt v nudzi tak obliekam na doma aj chlapca do ružového...
nie hanba to určite nie je..ja sama mám dvojičky..a tiež mi mamičky dosť pomohli..🙂
tak to hamba určite nie je...aj ja pomáham kamarátke zháňať vecičky pre detičky.. 🙂 🙂 ..a to je s nimi sama ☹ ..to je ozaj velmi smutné ktoré to predávaju ďalej... 😠
@korenbaba ahoj nie nema lebo som to dala dalej 🙂
tulipanka33 , ahojík mám nafocené oblečko po dcerce, pokud máš zájem pošlu ti odkaz, mám tam i uvedenou cenu, ale můžeme se nějak dohodnout, jen mi dej co nějdřív vědět a pošlu odkaz ju
@tulipanka33 ja som skoro všetky babatkovske vecičky tiež už darovala sestre a zvyšok bola zbierka na obecnom úrade tak som mm odovzdala posledné vrece, ale nie preto píšem, máš to nejako divné v tom pase 45tt, oprav si to 😉 kedy máš termín?
@lenadka pisala to v juli, tak preto jej to pise zle, asi si neopravila este pas .)
@prettybaby jóoj tak to už je jasné 🙂, nie je kedy sedieť na MK pri dvoch bábätkách + ešte dve ďalšie deti 😕
@tulipanka33 určite to podľa mňa hanba nie je, až budem mať niečo 2 krát alebo navyše, pošlem 😉