Prosba o radu ohľadom lacného detského oblečka

jarmilka1985
20. jún 2013

Ahojte baby!

Viete mi prosim niektora poradit nejake stranky ma MK alebo niekde na nete FB, ci ine kde sa niekto zaobera predajom napriklad detskeho oblecenia alebo veci pre deticky a su to veci hromadne objednavane a tym padom za lacnejsie? Teda o podstatne lacnejsie ako v obchodoch a presne to iste len sa to objedna na hromadku a dana osoba to rozposle za babku samozrejme s nejakym ziskom pre seba? Nejaku serioznu babu ktorej ked napisem zeby som chcela nieco ine co ponuka ze vie zohnat. Potrebovala by som take stranky na MK ak sa da. Ak mozete pisem mi radsej IP aby to admin nezavrel. emoticon Dakujem krasne a pekny vecer vsetkym maminkam a detickam. emoticon

gretka2
20. jún 2013

Je toho plny mimibazar. Teda ak mas na mysli Next a pod.

stanislavao
20. jún 2013

zrejme malokto tusi o com hovorite. co vlastne chcete. internet je plny krasnych veci, ktore su lacnejsie, ako v obchode. napr,. mimibazar.sk, nextdirect.com, babybazar.sk, modrykonik.sk

sissy27
20. jún 2013

@jarmilka1985 akože tiež si nie som si celkom istá, čo vlastne chceš, ale keď si ochotná niekomu platiť províziu za to, že ti niečo prepošle, tak si to rovno objednaj sama, sú kadejaké akcie na poštovné zdarma pri určitej hodnote objednávky aj zo zahraničia, tak nebudeš platiť niekomu províziu a ešte aj poštovné v rámci SK, či zdravý sedliacky rozum nadobro nemá miesto na tomto svete?

jarmilka1985
autor
20. jún 2013

@sissy27 Ked si objednam to oblecko napriklad supravu vyjde ma na 10 eur...ak sa vsak urobi hromadka tak ta baba objedna rozne velkosti a 100ks suprav a jedna vyjde na napriklad na 3 eura. PReda to za 4 eura a stale je to menej ako zplatit 10 plus postovne napriklad z azie...su to take hromadky kde sa objednava aj z azie napriklad a treba na to cakat aj zo 3 tyzdne a je to za babku....asi sme sa nepochopili ale nevadi...zohnala som cez jednu takto z azie sadu hacikov a je ich 6ks...brala vela sad pre vela bab a sada ma vysla na 2,16 plus postovne 1,40 eura. Urcite je to lacnejsie cez hromadku...

saraviki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz