Ahoj mamičky, nemáte niektorá podobnú skúsenosť s Pampers? Nejedná sa o to,že by mal Drobec z nich zaparenú ritku. Odnarodenia sme používali Huggies, najskôr klasik potom premium, neskôr sa z nich začal Drobec zaparovať, tak sme skúšali iné (Babylove, Tesco,...) pri všetkých zaparená riťka :( Nakoniec sa nám osvedčili Pampers active baby, super, žiadne problemy, používame ich vyše roka, teraz už len na noc. Minulý týždeň sme kúpili nový balík, hned po otvorení sa mi zdalo, že nejak inak voňaju, myslela, som si že je všetko ok, možno zmenili len vôňu, no po troch dňoch sme ich však vyradili :( Malý z nich bol úplne mimo, celé noci preplakal, skŕčal sa čo ho bolel ,,bimbásik", nemal nič zaparené, ale akoby bola v tých plienkach nejaká hnusoba, celé vajká mal červené :( Včera večer sme mysleli, že už poletíme na pohotovosť :( Nikdy Drobec tak neplakal, ako teraz pri tých plienkach :(
@tanika5 - pozri, odkial ten balik je - su produkcie vo viacerych krajinach a holt je to rozdiel v kvalite 😖 Skus sa im potom vyhnut. Urcite nie je problem "vseobecne" v pamperskach, ked ste ich doteraz pouzivali bez problemov. Len ste vychytili teraz nejaku blbu seriu 🙄 Si si ista, ze si omylom nekupila tie kamilkove? Na to hodne deti zle reaguje, predsalen je to alergen.
Mne neskutocne zapachali vsetky Pampersky....Preto som zacala pouzivat latkove plienky a som maximalne spokojna. K jednorazovym sa uz nikdy nevratim.
@tinki cez den už je bez plienok, len na spanie máva, mastím so sudocremom, doteraz sme s ním nemali žiadne problemy. S močom pravdepodobne nebude mať nič, bo ked som mu večer po dvoch preplakaných hodinách dala plienku Babylove tak potom chvílku este mrnkal, ale už spinkal až dorána a ráno sa tiež už nestazoval. Predtým ak sa zobudil s tou Pampers tak to bola katastrofa.:( Doteraz sme minuli XY balíkov Pampers a pohodička parádička, tieto mi hned nevonali tak ako vzdy a problemy :(
@anjelicek26 Made in Poland :( ale doteraz sme mali len tie
my sme mali problem s presakovanim co cik to mokre body dupky pancusky vsetko.pisali sme priamo do centraly kazali nam poslat jednu plienku na preskumanie. Potom sa uz neozvali az kym neprisiel balik plienok a list s ospravedlnim. Potom uz problemy neboli bolo to v roku 2008.
@tanika5 - tie polske su vraj najhorsie :( Skuste iny balik, tieto by som mu uz urcite nedala.
@anjelicek26 no už mu ich ani dávať urččite nejdem, už som si včera poplakala aj ja pri ňom :( ako som písala, este nikdy tak neplakal, nevedela som najprv, či ho neboli slepák alebo čo, potom sa stále sťažoval, že ho bolí bimbásik, tak som ho šla umyť natret dala inu plienku a bolo lepšie 🙂 balík Pampers poputuje smer kontajner 🙂
tak ale si aj písala, že v podstate mu po čase začali vadiť všetky značky. No a ten sudocrem. Niektorým vyhovuje a práve ten vadil mojej staršej. Z neho mala raz červený zadok. Skús mu pár dní natierať tým Pithyolom. A samozrejme tie pampersky mu už nedávaj.. 😉
My sme mali zatial problem iba s kamilkovymi pamperskami - Sleep & play - po nich mal vzdy otrasne zapareniny... a tie potom este zhorsil Sudocrem..takze nemôzem ho pouzivat.. Nam sa osvedcila Nivea proti zapareninam a ked mal skarede z apareniny tak mu ich krasne vyhojil Imazol - vecer som natrela, do rana mal krasnu ritku, tak vyskusaj - fakt super mast 😉 🙂
No a teraz pouzivame Active baby a s nimi som spokojna, dufam, ze nenatrafime na taky balik ako vy... 😒
Alebo ze ich nejak neinovovali.. niekedy fakt staci ak pridaju nejaku novu zlozku a deti hned takto reaguju 😒
@tinki no rozmýšlam nad tým, že ho pár dní nechám spať na takom staršom gauči, bez plienky na tej podložke nepreokavej, budem spať pár dní pri nom a snád sa naučí pýtať aj v noci 🙂 len na neho musím ísť čímzložitejšie, jemu ked niečo vysvetlujeme jednoducho alebo formou hrania tak to nepochopí alebo si z toho robí srandu, ale ked mu to vysvetlíme ako nejakému školákovi tak to pochopí hned :D
@tanika5 - ahoj, pred 2 dnami som aj ja otvorila nove balenie pampers active baby a uz vcera vecer mal maly uplne cervenu ritku a dnes dokonca s pluzgierikmi..az dnes som ovonala tie plienky z noveho balika a vonaju uplne ako Sleep & play - kamilkovo 😠 😠 😠 nechapem naco to do nich pridavali.. tiez su "made in poland" 😠
Som fakt vytocena, lebo su drahe a takto ich dokazia.. idem napisat aj priamo do pampers.. 😒
A teraz akoze co mam robit tym 96-kusovym balenim???? 🙄 🙄 🙄
@nellie_ no to sa aj ja pýtam, čo mam robiť s tým balením, zatial, som ho nevyhodila. :( náš nemal červenu ritku, len vajka, ale nie zaparené, ale také akoby zapálene z nejakého kentusu :( už sme sa chvalabohu z toho dostali, už sa na bimbáska nestazuje. To naše balenie mi pripadá, akoby bolo niekde blbo uskladnené, jedna strana je pekná (sýte farby) a druhá úplne vyprašivelé farby :( Už som sa rozhodla, že Pampers kupovať nejdem, aj ked som s nimi bola doteraz spokojná. Este kupim jedno balenie asi Babylove, ale dúfam, že sa nám podarí zbaviť plienok už aj na spanie 🙂
@tanika5 Ahoj Tanika,my sme vyskúšali už tiež rozne plienky, mojmu malému sa tiež vytvorila takáto škaredá reakcia-všetko mal zapálené..(.to som vyskúšala plienky Helen Harper-vrelo neodporúčam,nekupujte ich!!!) dokonca sme sa toho nevedeli zbavit asi týžden,nič nepomáhalo, už som bola zúfalá...a nakoniec pomohol obyčajný harmanček(pri každom prebalovaní )a "vetranie" tých partií.....Neviem, co ma to napadlo,lebo s plienkami Pampers som spokojná a malému sú najlepšie.....Inak, používame Pampers Premium Care -sú vynikajúce-tenké,dobre sajú....a nevonajú....-)) Moj malý tiež nemohol ani Pampers s aloe,atd.....už neexperimentujem,ostala som pri tych Premium a odporučam 🙂)) akonáhle som zmenila značku, reakcia bola späť........
My sme prisli z porodnice (pred rokom) s Pampers newborn a bolo to OK. Aj 2-ky boli OK. Potom prisli 3-ky a tie mi neskutocne smrdeli a zdalo sa mi velmi cudne, preco sa do plienok pridavaju parfumy 😠 Tak sme presli na Huggies premium a sme s nimi spokojni. Raz sme mali aj Pampers active baby, ale tie tiez boli akesi cudne (uz si nepamatam preco, ale viac sme ich nekupovali). No a este sme 2x mali Pampers premium care a tie sa mi tiez celkom pozdavaju. Ale tie vonave plienky su podla mna riadna blbost! Chudatka deti, ved to je len zbytocna chemia...
Takže včera som kúpila pampersky +16 kg a nechcem to zarieknut, má síce len 14 kg, ale celkom dobre vydržali, som zvedava, na ďalšie noci...
@tanika5 Zrejme má na niečo alergiu. Moje deti vyskúšali už asi všetky druhy plienok a vždy bolo dobre a to malú v noci ani neprebaľujem, keď neni pokakaná. A nemá ani začervenanie, ani zapareninu.
Takže si myslím, že tvojmu synčekovi asi niečo vadí. Skús mu dať klasické látkové plienky. A na základe toho uvidíš, ako reaguje. Ešte je dosť možno, že môže mať agresívny moč. Ale to asi nie...však.
A skús mu mastiť Pithyolom. Ten krém je zázrak. Používa sa aj v nemocnici na zaparené zadočky.
A vlastne, čím mu mastíš? Lebo to môže byť aj z mastičky a nie z plienok..