Prístavná postieľka

martina88martina
12. nov 2020

Ahojte dievčatá, nemáte náhodou niektorá túto postielku. Chcela by som ju kúpiť pre malú, aby som ju mala pri posteli manželskej na začiatok, aby som do spálne nemusela brat veľkú drevenú postielku. Len neviem ci sa dá pod ten matrac dat monitor dychu. A ešte ma trápi to ze je asi úzka takže tam nedám hniezdo. A rozmýšľam ze mala tam bude od narodenia spať ako, len v zavinovacke? Moc ďakujem za rady

anile12
12. nov 2020

Radšej by som zvolila toto ako lacnejšiu variantu https://buggies.sk/postielka-detska-polohovatel... , a vraj sa nedá tam dat monitor dychu.

andreatytler
13. nov 2020

@martina88martina My sme mali 6 mesiacov takuto a bolo super. Presuvali sme to denne zo spalne do obyvacky podla toho kde sme chceli aby spal.
Mali sme monitor dychu a praveze fungoval dobre lebo bolo nutne aby bol matrac na pevnej doske a ta nasa kolska mala pevnu dosku pod matracom. Ono to ani nebol matrac... len taky tenky molitan, co je ale dobre lebo dietatko ma spat na tvrdom.
Nevidim na tvoj obrazok velm dobre ale zda sa mi ze steny su z nepriedusnej latky... ak ano, tak to nie je dobre. Jednak tam nebude ventilacia a jednak sa dietatko moze zadusit ak sa oprie tvarickou o stenu.

lauriema
13. nov 2020

@martina88martina ved ju zober k vam do postele a nemusis kupovat postielku😀😀😀

martina88martina
autor
13. nov 2020

@lauriema ale to nechcem aby bola u nás v posteli lebo ja moc kopem a priateľ sa prehadzuje strasne a to sa bojím keby bola niekde medzi nami alebo pri mne skôr

martina88martina
autor
13. nov 2020

@andreatytler tam je na bokoch taka sieťovina tak je to dobrá látka priedušná. Niekde som čítala ze dávajú pod ten matrac aj kartón a nato monitor dychu. Aj toho som sa bála ci tam bude dobrý matrac na spinkanie od mala. A hlavne ten monitor ci tam bude fungovať. Na prt mi to bude keď tam nebude fungovať.

martina88martina
autor
13. nov 2020

@anile12 len je mi to na nič potom keď tam nedám monitor dychu a chcem aby tam mala spala od mala, pri nás pri posteli. Nech nemusím veľkú posteľ drevenú trepať do spalne