Ahojte Michalovske maminky!
Som tu nova takze ak nieco popletiem tak ma kludne opravte. Zaujimalo by ma hlavne maminky z Michaloviec ako by sa vam páčil novy detský obchod. Od výbavy pre novorodeniatko az po škôlkarov mozno aj vacsie deticky to zatial neviem. Ziaden čínsky tovar nejake nove produkty ktore urcite v Michalovciach niesu. Viem ze je kopec internetových stránok ale podla seba viem ze je najlepsie ked zo clovek vidi, chytí. Mam takmer 2rocneho synčeka a je kopec veci pre ktore som musela ist do Kosic alebo cez internet lebo tu to proste nie je. A povedzme si pravdu ze okrem Babatkova obchodu tu nic ine nie je. A take Pepco za mna nic moc. Maly mal z tamadial jeden natelnik a to sa osypal. Takze rada by som prijala vaše názory, nieco nove co by ste potrebovali a chceli pre vaše deticky! 🙂
@dijanaaa nekomentujem len k Michalovciam lebo tam nežijem 🙂 ale celkovo ano! Všade mám pocit že chýbajú takéto obchody kde na 1 mieste nájdeš všetko. Ale skôr aj by som brala tehotensku módu, za trosku normalnejsie ceny, nie ako u nás v Prešove tehu tričko za 30€ a podobne. Veľa veci sa dá za lepšiu cenu zohnať na nete ale mam problem s velkostami, keďže v tehu je to inak a vôbec nemám chuť tie zlé veci vracať naspäť, radšej by som šla aj 100 km do obchodu kde by boli všetky možné tehu veci v jednom obchode ale za troska nizsie sumy ak by sa dalo zohnať. Proste tie veci z netu za nižšie sumy stiahnuť do obchodov na vyskúšanie 😀 ale určite aj veci pre bábätká, chodit po obchodnom centre sa mi v tehu velmi nechce. Tak by som pripravila peniaze a šla do jedneho obchodu kde by som našla aspoň 80% veci 🙂
@dijanaaa vraj teraz čosi sa ma otvárať 🙂 priamo v MI