Predávate vankúšik pre novorodenca?

katrerina2
28. júl 2011

prosim zhanam vankus pre novorodenca, ktory signalizuje ak babatko prestane dýchať.Ak prosim niekto predavate taky vankus dajte mi vediet.a aku mate skusenost ?????co sa tyka takeho vankusa????? Dakujem

xlucia
28. júl 2011

je tu mnozstvo prispevkov ohladom podlozky na kontrolu dychania. ale preco ju zhanas uz teraz, ma tvoje babo nejaky problem uz v brusku? da sa kupit a aj pozicat zo studia spanku.
skusenosti su take, ze mnoho krat byva zbytocny poplach, lebo je babo zle umiestnene, alebo alebo neskor sa same posunie. vyznam ma pri nedonosenych a predcasne narodenych detoch. zdrave ju nepotrebuje.

andrejka1974
28. júl 2011

kazde dietatko by malo mat monitor dychu nikdy nie je iste co sa moze stat aj pri zdravom dietati ja som si ho kupila mam angel cary

lucula73
28. júl 2011

takmer každá vačšia nemocnicaa požičiava monitory dychu,aj ja som mala požičaný,na pol roka,ale ja som mala predčasniatko s dýchacími problémami.
Nemyslím si však,že všetky deti paušálne potrebujú monitor,skor pre pokoj rodičov 😉
Naše generácie to nepoznali a tu sme.... 😉

stanislavao
29. júl 2011

monitor dychu je urcite super vec. ja som sice nemala, ale kazdy vecer som myslela na to ,aby sa nic nestalo. SIDS je zahada - velmi rada by som vedela, preco, kedy, za akych okolnosti, u koho sa to stane. ale je to zahada asi aj pre lekarov.