Ahojte, hľadám nejaké nepremokavé topánky pre synčeka (teraz ma 14 mesiacov), ale tak na jeseň, prechodné topánočky. Už chodí, neviem ci gumáky sú dobre na začiatočné chodenie...
Ďakujem
@vasjar Filii
@stanislavicenka vďaka, pozriem sa na ne
@zuzanalukasko to je značka topánok?
@vasjar áno, barefoot, jesenné nepremoknú a po donosení aj v pohode predáš.
@pupsy lacnejsich? 30e je lacnejsie? kolko potom stoja drahsie? 😀
@zuzanka.zuzu no 30€ sú veru tie lacnejšie 🤷♀️ drahšie sú okolo 50€
@zuzanka.zuzu Á no, lacnejšie kvalitné topánky, drahšie sú 50€ +. Na detských nohách sa neoplatí šetriť.
@zuzanka.zuzu veď nemusia byť nové..., hlavne také menšie sú určite použiteľné, neschodené aj z bazárika.
@zuzanka.zuzu ale však nikto nepíše, že tie za 30 sú menej kvalitné, iba spomenuli že sú aj lacnejšie. Ja dokonca už ani nekupujem barefoot lebo syn potrebuje iné kvôli spadnutym členkom, doteraz mal barefoot. Každý nech si kupuje za koľko chce a obuva si dieťa do čoho uzná za vhodné 🤷♀️
@gabika128 spadnute clenky nie su dospedkom barefoot obuvania. Pevne topanky tento stav nezlepsia, iba drzia umelo nohu. Clenkom pomoze len cvicenie na spevnenie brucha
@stanislavicenka ja nikde ani nepíšem, že za to môžu barefoot topánky 😁 riešime to odmalička a teraz už nám fyzioterapeut odporučil topánky s pevnejšim členkom plus rôzne cviky.
@vasjar ahoj. Gumaky urcite nie. Ja si dodnes pamatam prve prechodne topanky, co mala dcera. Znacka froddo, je to barefoot topanka. Najlepsie topanky. Ja este topanky aj voskujem vcelim voskom, aby teda vobec nepremokli