Ahojte, prvy den skusam latkove plienky, mam popolini aj stvorce, no poobede som to vzdala, lebo syncek sa mi zobudill na pocikanu plienku a cely den sa mu nejako rozbil spanok, takze som sa ani najest nestihla. Nikde som sa poriadne nedocitala, co mam ocakavat pri prechode z jednorazovych na latkove. Maly vie cikat dvakrat do 10-tich minut. Mam stay-dry vlozky, ale netusim, ako ich vkladat a ci vobec pomahaju (a v akej miere)? Ako ste sa vysporiadali so spanim pri latkovych plienkach a celym tym prechodom (ak ste zacinali s jednorazovymi) a ako sa vam zmenil rezim dna? Dakujem za rady!
ja sa ti čudujem ked si nezačala od začiatku že teraz ideš.ja som rada že su pampersky.prve dve deti mali latkove a syn mal stale problem s pipikom.tak naštastie už začali jednorazovky a bol potom už pokoj
@le4 skús napísať do tejto skupiny, určite niekto poradí s osobnými skúsenosťami: https://www.modrykonik.sk/group/1818/
Detičky zvyčajne cikajú po zobudení, počas papania, či tesne po ňom.
@ivet1371 maly ma praveze lepsiu pokozku s latkovymi, aj ked to nie je zle ani s pampers. Ide mi skor o zdravie (neplodnost u chlapcov - mozny suvis s prehrievanim a chemikalie- k zlozeniu jendorazoviek sa clovek nedostane), aby som nevyrabala tolko odpadu a moze sa to aj financne vyplatit, najma pri viacerych detoch.
Este by som dodala, ze vzdy, ked mu dam latkovu plienku, sa do nej akurat pocika a strasne place a je teraz cely den nepokojny, nehovoriac o mne, vobec mi nespal poriadne... Nechali ste dieta sa vycikat bez plienky, je nejake "pravidlo", kedy take cca 3-mesacne babtka zvycajne cikaju? Minule som pri prebalovani cakala, ale som sa nedockala... Vdaka