Prebaľovacie podložky

30. okt 2024

Ahojte, ako riešite prebaľovanie u detičiek? Som prvorodička a premýšľam čo kúpiť, či mäkkú pogumovanu podložku a na to kupovať už len tie jednorazové podložky z drogérie, aby tam nebolo bábu studeno, alebo ste kupovali látkové a tie ste stále prali? A na zapareniny pri bábätkách ste používali sudocream alebo nejakú inú alternatívu? Ďakujem

beata_k
30. okt 2024

Ja som kupovala take pratelne. Z jednej strany latka a z druhej guma. Jednorazove su dooost neekologicke. Na zapareniny vyhovuje kazdemu babatku nieco ine.

gulicka277
30. okt 2024

Dostala som od mami takú cestovnú na tej ho neprebalujem tú mám rozloženú v kúpeľni a nechávam tam prichystaný uterak, župan a veci po kúpaní. A tie neekologické podložky z dmky som mala 10 a pokiaľ sa ti na to ozaj dieťa nepociká tak ju kľudne môžeš mať aj 2 mesiace. My sme vypoužili z 10 iba 3 zatiaľ keďže malý má 3 mesiace. A kľudne sudokrém aj taký menší bepanthen je doma dobrý ale bol týždeň kedy sme sudokrém nemali tak som kupila z dmky krem na zapareniny a aj to máme preventívne

ronie338
30. okt 2024

Sudokrem na ritku a tie jednorazové. Ale napríklad sestrinej lepšie robí rybia masť. A nie každé plienky sadnú.

44janica44
30. okt 2024

Precitaj si zloženie sudocremu - pre dieťa absolútne nevhodné. Je plno lepších prírodnejsich variant.
A k podložkam- naj niečo priatelne. Určite je to príjemnejšie pre babo. Vrchný materiál bavlna alebo bambus.

amelie2017
30. okt 2024

Ja som mala pogumovanu makku podlozku a na to som davala bavlnenu plienku, aby nebolo studene a aby zachytilo nejake zvysky....mala som aj balik tych jednorazovych - do porodnice a v kociku, ak bolo treba prebalit v kociku, keby nahodou nieco vybehlo.

majlo1234
30. okt 2024

Frote na prebalovacom pulte, pogumovanu na postel, jednorazove davam, ked ma decko vzdusny kupel a trenuje na holo. A este sa mi velmi ale naozaj velmi osvedcili nepremokave potahy na postel😀niekedy v noci sa stane nehoda😀

wiccawicca
30. okt 2024

Nám teda sudocrem v živote na nič nezabral, pri malej som používala bepanthen a je super dodnes. Mala som na prebaľovacom pulte takú podložku väčšiu ako sa dáva do postele proti pomočeniu a to som menila