Baby budem mať prvé dieťatko a nechcem zbytočne peniaze vyhadzovať kade tade. Mam doma komodu podobnú ako na foto a chcela by som na ňu pripevniť len prebalovaciu podložku, ktorú by som si dokúpila. Mate to tak niektorá? Akým spôsobom sa to dá pripevniť na komodu? Hádam nie len položiť. A bude mi trochu trčať tá podložka z komody do priestoru, to nevadí?
Ak to tak máte dajte typ, akú podložku ste si kúpili. Ďakujem 🙂
mala som pri prvom, pri druhom som to ani neriesila, hoci to mam u nasich. Vzdy som prebalila na posteli, alebo sedacke, co bolo blizsie. Kupila som len tie prebalovacie podlozky co maju v kazdom obchode pri plienkach.
Ja mam taku podobnu podlozku ako mas na foto, a boli k tomu primontovatelne take dva cupliky, aby to len tak nesklzlo. Podlozku ma mame polozenu na detskej postielke, ma to nosnost 11 kg. Obcas to mam aj na vani. Speci komoda je zbytocnost, to vyuziju v jasliach alebo v porodnici. Na doma je to na velmi kratke obdobie.
Urcite hravo prebalis na posteli ja som take podlozky nikdy nemala vyhodene peniaze
My sme mali prebalovaciu komodu a vyuzili sme ju asi mesiac, potom sme prebalovali kde prislo na gauci na posteli na zemi 🤦🤣 a okrem.toho tie prebalovacie komody aj podlozky su take malicke ze nas maly vlastne aj rychlo vyrastol a uz nam to bolo na nic.
@sandra151 Ja som mala obyc plastovy kosicek v ktorom som mala plienky, vlhcene a sudokrem a prekladala som si kde.som potrebovala. 😉
@ona303 Ak ti ta podlozka bude trcat, tak ju urcite treba pripevnit... ja by som sa ale bala pouzit nejake podomacku urobene pasy.
Radsej prebalovat na sirsej komode... stole, posteli (aj ked mna strasne bolel chrbat ked som bola zohnuta na posteli).
My stale prebalujeme na jedalenskom stole (pri ktorom sa aj tak nikdy neje).
Na stole mam lacnu nafukovaciu podlozku z Ikei a vedla stola vozik na kolieskach s plienkami a vsetkym moznym co k tomu treba.
Ja na posteli nie,chrbat ma bolel do piatich sekund.. mam komodu s prebalovacim pultom a podlozku som si robila sama svojpimocne z decky a trebars pevneho velkeho sakla,ci gumoveho obrusu :+) hotovo..
@ona303 presne takýto styl komody nám prave kúpila svokra, tiež čakáme prve babo a presne takúto podlozku sme si pred par dnami kúpili a tiež to tam plánujeme len položiť a prebalovat tam lebo komoda je vyššia posteľ a gauč sú nízko, nech nás neboli chrbát. 😊
to sa tam len polozi pripadne takyto ram ako je tu https://www.modrykonik.sk/market/detska-kozmeti...
sestra mala podobne no aj tak prebalovala na posteli