Prebaľovacia podložka na obyčajnú komodu

ona303
7. jan 2021

Baby budem mať prvé dieťatko a nechcem zbytočne peniaze vyhadzovať kade tade. Mam doma komodu podobnú ako na foto a chcela by som na ňu pripevniť len prebalovaciu podložku, ktorú by som si dokúpila. Mate to tak niektorá? Akým spôsobom sa to dá pripevniť na komodu? Hádam nie len položiť. A bude mi trochu trčať tá podložka z komody do priestoru, to nevadí?
Ak to tak máte dajte typ, akú podložku ste si kúpili. Ďakujem 🙂

nika82
7. jan 2021

to sa tam len polozi pripadne takyto ram ako je tu https://www.modrykonik.sk/market/detska-kozmeti...
sestra mala podobne no aj tak prebalovala na posteli

diaalex
7. jan 2021

@ona303 zbytočne vyhodené peniaze 😉 mám prvé dieťatko a aj bez toho som ju vedela prebaliť na posteli 🙂

cimage
7. jan 2021

mala som pri prvom, pri druhom som to ani neriesila, hoci to mam u nasich. Vzdy som prebalila na posteli, alebo sedacke, co bolo blizsie. Kupila som len tie prebalovacie podlozky co maju v kazdom obchode pri plienkach.

pondelok01
7. jan 2021

Ja mam taku podobnu podlozku ako mas na foto, a boli k tomu primontovatelne take dva cupliky, aby to len tak nesklzlo. Podlozku ma mame polozenu na detskej postielke, ma to nosnost 11 kg. Obcas to mam aj na vani. Speci komoda je zbytocnost, to vyuziju v jasliach alebo v porodnici. Na doma je to na velmi kratke obdobie.

andrejka1974
7. jan 2021

Urcite hravo prebalis na posteli ja som take podlozky nikdy nemala vyhodene peniaze

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka21
7. jan 2021

@sandra151 ja mam plastový košíček a tam plienocky kremík a vlh. Obrúsky a to uložené na poličke v izbe a keďže mame dvojposchodový dom tak jeden taky košíček mam aj v obývačke aby som nemusela behať hore dole.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ukulela
7. jan 2021

@sandra151 muž mi urobil poličku nad postieľku. Tam som mala plienky aj krém aj všetko, čo bolo treba mať po ruke. Samozrejme nie celý balík, ale kominik.

choco6
7. jan 2021

My sme mali prebalovaciu komodu a vyuzili sme ju asi mesiac, potom sme prebalovali kde prislo na gauci na posteli na zemi 🤦🤣 a okrem.toho tie prebalovacie komody aj podlozky su take malicke ze nas maly vlastne aj rychlo vyrastol a uz nam to bolo na nic.

@sandra151 Ja som mala obyc plastovy kosicek v ktorom som mala plienky, vlhcene a sudokrem a prekladala som si kde.som potrebovala. 😉

andreatytler
7. jan 2021

@ona303 Ak ti ta podlozka bude trcat, tak ju urcite treba pripevnit... ja by som sa ale bala pouzit nejake podomacku urobene pasy.
Radsej prebalovat na sirsej komode... stole, posteli (aj ked mna strasne bolel chrbat ked som bola zohnuta na posteli).
My stale prebalujeme na jedalenskom stole (pri ktorom sa aj tak nikdy neje).
Na stole mam lacnu nafukovaciu podlozku z Ikei a vedla stola vozik na kolieskach s plienkami a vsetkym moznym co k tomu treba.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
7. jan 2021

Ja na posteli nie,chrbat ma bolel do piatich sekund.. mam komodu s prebalovacim pultom a podlozku som si robila sama svojpimocne z decky a trebars pevneho velkeho sakla,ci gumoveho obrusu :+) hotovo..

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka21
8. jan 2021

@sandra151 ono kľudne stačí na prebaľovanie posteľ a hrubší uterák. Len treba dieťatko dávať po dĺžke postele aby sa neskotulalo

evaachesa
8. jan 2021

Na práčke v kúpeľni mám túto nafukovaciu podložku z IKEA a všetko ostatné po ruke. Nepoužívam vlhčené, ale tampóny, takže umývadlo kde si ich navlhčím mám hneď po ruke. Na posteli si to teda neviem predstaviť aj vzhľadom na to večné zohýňanie.

adulik3636
9. jan 2021

@ona303 presne takýto styl komody nám prave kúpila svokra, tiež čakáme prve babo a presne takúto podlozku sme si pred par dnami kúpili a tiež to tam plánujeme len položiť a prebalovat tam lebo komoda je vyššia posteľ a gauč sú nízko, nech nás neboli chrbát. 😊