Prebaľovacia podložka komoda Hemnes

liiiveeet
1. apr 2023

Vybrala som asi najviac klasickú komodu, Ikea Hemnes, a chcem z nej spraviť prebaľovaciu. Je nutne mat na komodu drevený nadstavec alebo tam môže byt podlozka iba položená ? Ako to máte riešené vy? A kde ste zohnali drevený nadstavec ?

Ďakujem

erikape24
1. apr 2023

@liiiveeet my sme mali drevený nadstavec, mala som z druhej ruky. Inak by som kupovala nový. Našla som iba 1 stránku, ktorá ich predáva. https://www.best4baby.eu/index.php/prebalovaci-.... Ale aj stolár to ľahko vyrobí, nie je to rocket science.
Za mňa lepšie s nadstavcom, máš istotu, že sa dieťa nezgúľa. A máš po ruke kopec miesta na prebaľovacie serepetičky. Ak chceš môžem ti poslať foto do SS ako sme to mali.

liiiveeet
autor
1. apr 2023

@erikape24, tiež by som radšej kúpila z ruky, ale neviem nájsť 🤷🏼‍♀️. Ak s tým nemáte budem vďačná za foto.

pondelok01
1. apr 2023

@liiiveeet k mojej podlozke boli primontovatelne take dve zarazky, aby pripadne z komody nespadla. Myslim, ze to bola tato znacka https://www.mall.sk/prebalovacie-podlozky/ceba-...

liiiveeet
autor
1. apr 2023

@pondelok01 a inak ste nemali ten podstavec ? Vyzeralo to dobre ? Bolo to praktické ?

pondelok01
1. apr 2023

@liiiveeet bez podstavca, mne pride zbytocny. Bocnice ma aj podlozka, ktoru som potom pouzivala aj na postielke, na vani, v obyvacke, proste kde bolo treba a kde sa mi to prave hodilo.

beata_k
1. apr 2023

Podlozka ma bocnice. Nic som nemala. Iba podlozku.

yanni
1. apr 2023

Presne ti London mame doteraz. A Mala som len podlozku. Vsetky deti mam to prezili.