Má prosím niekto skúsenosť s týmto pultom z Ikei, aká prebaľovacia podložka sa doňho zmestí? V Ikei predávajú akúsi nafukovaciu podložku k tomu, ale nezdá sa mi moc "pohodlná", resp. také klasické podložky sa mi zdajú trochu lepšie, problém je, že klasický rozmer podložiek je 50x70 , pričom vnútorný rozmer tohto stolíka je trochu atypický (cca 47x68cm)...Má s tým niekto skúsenosť? 🙂 príp. budem rada aj za fotky...Ďakujem 🙂
@baluinka
Ja som si tam dala hrubsiu deku... a fungovala som tak. Ale ikea k tomu predava tu podlozku
@baluinka Mali sme hrubú deku a na ňu som dala takú perinku,či zavinovačku či ako sa to volá na ten suchý zips,lebo bola hrubšia (tie,z ktorých sa dieťa šmýka von,čiže podľa mňa total nepraktické).Aspoň tak sme to využili.Inac,my sme tento pult dostali do daru a dlho sme nevyužívali na prebaľovanie,pre malého bol veľmi rýchlo malý,ale využívame stále,držím na ňom plienky a potreby pre prebalovanie.Keby som vtedy vedela,že sa k tomu predáva aj tá podložka,určite ju kúpim.Len som to zistila už dosť neskoro,preto som to neriešila.
Ja som na tom mala podložku na prebaľovanie čo sa dáva na postieľku z brendonu. Je veľká a dlho som pult využila
my sme mali tu nafukovaciu a je fajn. v strde je pena a okraje sa nafuknu.
Ďakujem Vám za rady, nakoniec sme teda predsa len aj my kúpili tú nafukovaciu 🙂
@baluinka Dobra volba... lahko sa to cisti. Nas sa s tym teraz hra.... nosi to po byte a vala sa na tom.
Kup si urcite niekolko tych navlekov. Ja som povodne kupila len 3 ale nas sa vycikal v momente ked sme dali dolu plienku. Takze sme ich casto menili.
@andreatytler hmm a ja som kúpila dva,že veď to hádam bude stačiť 😀 dobre vedieť,ešte teda dokúpim,pre istotu..
@baluinka Ikea predava aj penovu podlozku VÄDRA za 14.99.
My sme kupili tu nafukovaciu a funguje skvele.