Baby zhanam taketo nieco kvoli uspore miesta. Vanicka sa podsuva pod prebalovak. Do akeho veku to ma real vyuzitie, ak to niektora mate?
Vanicku pisu rozmer 76cm, ale neviem ci to je kupacia plocha alebo vonkajsi rozmer.
Nevideli ste to niekde nazivo? Pripadne nepredavate?
Mozno 4 mesiace, viac nie. Ked sa zacne dieta pretacat a hlavne viac hybat uz je to o drzku. Ja som rada, ze sme to nekupili. Od 4 mes uz som kupala tak, ze som mala vanicku v sprchaci. Hlavne tam nemalo kde dieta vypadnut. Ja som mala tiez tu vlozku sedaciu do tej vanicky. To bolo super na podporu mojich ruk
Za mna som rada ze ma od toho odhovorili
@kiki68
@taktotedanie dik za nazory😊 Rozmyslam ako vyriesit najrozumnejsie kupanie a prebalovanie..
Ako píšu baby, ked sa začne pretacat tak to na hento nedas dlhšie ako pol roka..vaničku polozis hocikde..na komoda, do vane, sprchacu, na stol...a prebalovaci pult ja som mala taký, že sa to položilo na postieľku. Stalo to par euro a bolo to super! Potom keď už mala okolo roka tak to bolo bezpečnejšie na sedačke, posteli alebo na penovej podložke na zemi.
Toto ti to neporiesi akurat ti doma ostane taka velka opacha, ktoru nikto nebude chxiet ani kupit
Ja som vlastne doteraz nepochopila načo je prebaľovací pult vôbec dobrý. Nie je úplne najjednoduchšie prebaliť dieťa tam, kde akurát leží? Keď je na gauči dám pod neho maximálne takú tú pogumovanú latkovú podložku a prebalím. Keď sa potom začne pretáčať, tak my neostane doma zbytočná raároha, ktorá sa vlastne nedá na nič moc iné použiť.
@bubuzu no za mna prebalovaci pult naj super pomocka ktoru som si kupila a nelutujem...totiz,ja som nevydrzala kupat vo vani ci prebalovat na posteli/gauci kvoli chrbatu,,10sekund a ja som nemohla ustat takto zohnuta ,,ako domace prace ci pracu v zahrade v predklone ok, ale nechaoem toto mi robilo problem..navyse som mala pult na komode, mala sim pri sebe vsetko co som potrebovala,,vyuzivala som ho aj neskor ked uz plienky nemali a len som ich tam prezliekala,,az ked mala mala asi 3roky tak som ho uz nepotrebovala.
@bubuzu na chrbat je to lepsie, ale tam to aj konci. Lebo dieta moze lahko spadnut, vzdy musis drzat ruku na dietati, druhou sa po nieco naciahnut. Za mna je to tiez nezmyselne. Mala som ho v praci a dvihat 15kg deti na pult je iny fitness. Prebalit na zemi je naozaj najbezpecnejsie
https://www.noelo.sk/prebalovaci-pult-s-vanicko...