Ahojte, neviem či sa to tu už riešilo, ale chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s pracími práškami AMWAY, najviac by ma zaujímala skúsenosť s tým detským práškom SA8™ BABY Prací prášok na detskú bielizeň, či vyperie aj fľaky napr. od mrkvy, kakaa atd. Ďakujem za odpovede.
tak ja si nemyslim, ze su to vyhodene peniaze, prasok je bez fosfatov, a inych chemickych gebuzin, ktore sa pridavaju do beznych praskov. Na mastne skrvny je vyborny Prewash sprej a na skrvny od prikrmov prasok Bleach, ja som s tym vyprala aj rok stare skrvny. Najlepsie je namocit na noc do bleachu a dat prat na 60tku.
moja svokra v ich praskoch perie niekolko rokov ak sme nieco nevedeli vyprat posleli sme to jej. Ale perie klasickym praskom nie detskym. Ten sprej je tiez fajn len u nas sa nejako rychlo mina 🙂
mrkvu vyperies ak flak od mrkvy potries troskou oleja a das vyprat
niekto si to chvali, niekto zas nie...vyber si... firma amway bola vzdy predrazena, kedysi boli ich vyrobky bezkonkurencne, dnes je vsak na vyber vela pripravkov, ktore su konkurencieschopne aj za lepsiu cenu....
tak ak mas chut experimentovat vyskusaj...
mne na flaky zabera dettol dezinfekcne mydlo, naniest na skvrnu, nechat posobit cca 24 hod a nasledne aj s tym mydlom na flaku oprat beznym sposobom....ak nezmizne na prvy raz postup zopakovat...
Zbytocne vyhodene peniaze dobry je od nich predpieraci sprej nasprejujes skvrnu hodis do pracky a vyperie skoro vsetko