Ahojte, chcem sa spytat v akom pracom prostriedku periete veci pre svoje bábätko? Ďakujem
Periem uz od narodenia v Dedra pracich tabletách, tie aloe sensitiv a pouzivam aj ich sensitiv aloe avivaz, alebo coccolino sensitiv.
frosch baby https://www.windeln.de/frosch-baby-waschmittel....
maju v dm
@evicaopica od malinka ariel a ten pouzivam stale, deti uz maju 15 a 10 rokov
@evicaopica frosch z dmky a bez avivaze ;)
@evicaopica ja mám skoro 7 mesačnú dcérku a od narodenia používam pracie prachy Lovela na biele prádlo alebo Bupi alebo detský prach z DM. Dvojité plachanie bez avivaze. Žiadne ekzémy na koži alebo suchá podráždena koža.
Persil Sensitive. Po akomkolvek inom pracom prostriedku sa maly vysype.
pri dcére a čiastočne zo začiatku aj pri synovi som používala lovelu sensitive, už by som sa k nej nevrátila, objavila som niečo lepšie, účinnejšie, ekologickejšie, čo nesviní pračku a nezanáša sa do vlákien látok. Teraz už malému /3r/ periem normálne s našimi, ale do mojej pračky už môže ísť jedine česká eurona /pochopíte v mojej skupine kto chce, kto nie nevadí, možno na to časom príde :D/
P.S. ani tá lovela sensitive nie je taká "sensitive" ako sa tvári a prečo sa tiež môžete dozvedieť v skupinke alebo napíšte, prezradím vám viac, alebo si bližšie pozrite zadnú etiketu týchto práškov a koľko dávkujete 😉
@evicaopica najprv sodasan so zmakcovacom vody bo mame tvrdu ako fras, teraz pure planet sensitive (avivaz ziadna). zehlim
Pouzivam lovelu a zmekcovac pradla pre bábätká, periem na baby programe na 60tke, a od troch tyzdnou nezehlim, zatial pokozka v pohode
@evicaopica kym bola uplne malinka pouzivali sme lovelu program pre babetka s dvojitym plachanim a bez avivaze.ked zacala papat prikrmy lovela bola slaba presli sme na ariel sensitive ale nie babetkovsky ale ten s mandlami na obrazku.su aj kapsulky take.a Lenor avivaz. Raz za cas mi sestra prinesie z Rakuska prachove OMO sensitive do roka som jej prala vyhradne zvlast vsetko blede nahadzala spolu.
Teraz uz ma krpata aj viac tmavych veci tak jej ich davam prat aj s nasimi vecami ale vzdy s tym Ariel detskym gelom a ruzovym Cocolinom. A zehlim jej vsetko doteraz.